EXCLUSIV

Totul despre iubirea dintre milionarul Bobby Păunescu și soprana Andreea Ilie: ”Mă răsfață”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 09.08.2021, 14:51
Totul despre iubirea dintre milionarul Bobby Păunescu și soprana Andreea Ilie: ”Mă răsfață”. EXCLUSIV

Soprana Andreea Ilie și milionarul afaceris,t Bobby Păunescu, traversează una dintre cele mai frumoase perioadă din viața lor. Cei doi se iubesc de câteva luni ca doi adolescenți. Într-un interviu acordat pentru reporterii Impact.ro, bruneta ne-a vorbit despre cât de romantic de Bobby cu ea dar și cât de mult a fost afectată de pandemie.

”Mă răsfață”

  • Reporter: Ce faci? Cum ți-a fost în pandemie cu spectacolele?

Sunt bine, mulțumesc! Ca pentru orice alt artist din România, în special în 2020, spectacolele au fost limitate. Am avut timp, însă, să studiez arii și partituri noi, pentru posibilele spectacole ca solistăa. Anul 2021 a fost mai productiv, am avut spectacole mai multe și am fost invitată la unele petreceri private unde muzica de operă este foarte apreciată. Aș putea spune că muzica de operă este din ce în ce mai apreciată, ceea ce mă bucură. Se și vede de altfel după vânzarea biletelor la operă, în cel mai scurt timp.

  • Cum te menții? Arăți super!!

Sunt fericita posesoare a unui pachet genetic foarte bun, am grijă ca mesele mele să conțină toți nutrienții necesari, în cantități mici, normal. Acesta este de fapt misterul, porțiile mici. Conform ideologiei japoneze, este îndeajuns doar 80% dintr-un meniu. Practic și un sport de întreținere, alerg și merg la sală, moderat. Masajul corporal este un deliciu și o relaxare săptămânală.

  • Andreea bat clopote de nuntă?

De când am apărut pe diferite scene am fost cerută în căsătorie, însă până acum am refuzat toate ofertele. Niciuna nu mi-a atras atenția sau interesul, au fost doar jocuri ale tinereții. Acum sunt într-un moment frumos al vieții mele și ca și metaforă, au bătut unele clopote minunate, săptămânile trecute în Positano, unde am avut cu Bobby o vacanță idilică.

Totul despre iubirea dintre milionarul Bobby Păunescu și soprana Andreea Ilie
Bobby Păunescu și soprana Andreea Ilie

„A cuceri o femeie adevărată nu înseamnă mese la terase și plimbări nocturne cu mașina”

  • Cum este Bobby Păunescu ca si bărbat? Este un bărbat romantic?

Bobby, cum am menționat și cu alte ocazii, m-a cucerit cu bunătatea lui și cu dorința lui de a înțelege felul meu de a fi. Respect foarte mult acest aspect și cred că asta contează. A cuceri o femeie adevărată nu înseamnă mese la terase și plimbări nocturne cu mașina, înseamnă respect și drag de a petrece mult timp cu acea femeie.

  • Este romantic?

Romantismul este în ochii privitorului, nu? Eu îl văd romantic și mă bucură prezența lui. Asta contează pentru mine. Primesc flori proaspete aproape zilnic de la el. Mă răsfață!

Cine este noua iubită a lui Bobby Păunescu

Bobby Păunescu a dat-o uitării pe frumoasa Alice Peneacă, cu care a fost căsătorit timp de 3 ani și s-a îndrăgostit iremediabil de o soprană. Se spune că ar fi chiar cea mai frumoasă cântăreață de operă din România. Are la activ câteva titluri de miss. Andreea Ilie are 36 de ani și este din Timișoara. Recent, a prezentat știrile chiar la B1TV, la televiziunea iubitului său, dar a urcat și pe podiumurile de modă. Frumoasa artistă mai are ca hobby și pictura, dar pasiunea sa secretă o reprezintă animalele. Și-ar dori în viitor să dețină o fermă de cai.

Urmăriți Impact.ro și pe