Descoperire șocantă în via unui om din Argeș. Ce a găsit DIICOT. VIDEO

Rădulescu Valentin 16.09.2020, 17:05
Descoperire șocantă în via unui om din Argeș. Ce a găsit DIICOT. VIDEO

În urma unor investigații efectuate în județul Olt și Argeș, poliția și procurorii DIICOT au găsit ceva la care nu se așteptau. În via unui om din Argeș, autoritățile au descoperit că avea, de fapt, plante interzise. Cu ce se ocupa acesta?

Descoperire șocantă efectuată de DIICOT în județul Argeș!

Autoritățile din județul Olt și Argeș au descoperit mai multe culturi de canabis mascate de vița de vie. În urma verificărilor, trei persoane au fost duse la audieri, pentru a se afla cu exactitate de ce dețineau plantele interzise în vița de vie. Polițiștii și procurorii DIICOT au găsit în comuna Stolnici nu mai puțin de 29 de ghivece în care erau plantate canabis.

Totodată, în altă locuință din Găneasa, au fost găsite încă 15 culturi de astfel de plante pe care le-au ridicat. Autoritățile au transmis că pe 15 și 16 septembrie au efectuat patru percheziții domiciliare într-un dosar de trafic și consum ilicit de droguri. De asemenea, în afară de plante , au mai fost găsite semințe de canabis și instrumente pentru porționarea și cântărirea drogurilor.

Oamenii legi au stabilit că plantele erau cultivate pentru vânzare

În urma investigațiilor, autoritățile au stabilit că instrumentele erau folosite pentru vânzarea drogurilor. Aceștia au găsit doi bărbați și o femeie responsabili de cultivarea plantelor, care au fost conduși la sediul poliției.

„La datele de 15 și 16 septembrie a.c., Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt au efectuat, pe 15 și 16 septembrie, 4 percheziţii domiciliare în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de canabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie”, a transmis DIICOT, potrivit unui comunicat citat de stirileprotv.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe