Mascații au dat buzna peste clanurile din București. Ce s-a găsit la percheziții

Rădulescu Valentin 14.08.2020, 10:59
Mascații au dat buzna peste clanurile din București. Ce s-a găsit la percheziții

Autoritățile au început de curând să facă controale la clanurile din București. Mascații au fost trimiși pentru combaterea traficului de droguri. În urma acestora, au fost găsite mai multe tipuri de substanțe interzise, iar persoanele implicate au fost trimise în fața judecătorilor.

Clanurile din București. Asaltate de Poliție

În urma evenimentelor întâmplate în ultima vreme, joi au avut loc mai multe percheziții la clanurile Zoicăreni, Toboșari și Cocalari. Polițiștii de la Serviciul Antidrrog și procurorii DIICOT au derulat o operațiune pentru combaterea traficului de droguri de mare risc  și a operațiunilor cu substanțe interzise. În urma acestora, s-a descoperit că se ocupă cu vânzarea de heroină, iar 22 de persoane vor fi audiate la DIICOT, a transmis joi seară Poliția Română.

„Astfel, în baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov”, se arată în informațiile de pe stiripesurse.ro.

Mascații au dat buzna peste clanurile din București. Ce s-a găsit la percheziții
Mascații au dat buzna peste clanurile din București. Ce s-a găsit la percheziții

Ce substanțe interzise s-au găsit?

În urma activităților efectuate, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate metadonă și alte 6 comprimate. De asemenea, autoritățile au găsit și sume de bani în valoare de 14.600 de lei și 250 de euro. Obiectele găsite au fost: 4 cântare electronice de precizie, 10 kg de tutun, 15 obiecte folosite pentru lupta corp la corp și diferite obiecte cu valoare probatorie.

Autoritățile au pus în executare 22 de mandate de aducere a membrilor unor grupări infracționale în fața procurorilor DIICOT. Persoanele identificate vor fi audiate și se vor lua măsurile legale.

Amintim că procurorii DIICOT au trimis în judecată și un cetățean bulgar, după ce a fost prins în luna mai, la vama Calafat-Vidin, cu 50 de kilograme de heroină în cabina TIR-ului pe care îl conducea. Cetățeanul bulgar a fost acum trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri cu mare risc, se arată pe gandul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe