Descoperire în curtea unui sătean din Oltenia. Autoritățile s-au reunit de urgență VIDEO

Stan Filon 14.09.2022, 13:25
Descoperire în curtea unui sătean din Oltenia. Autoritățile s-au reunit de urgență VIDEO

Descoperire de senzație în curtea unui sătean din Oltenia! Bărbatul a săpat un puț în curte, însă nu mică i-a fost mirarea atunci când a început să țâșnească apă. Imediat după aceasta, a simțit un miros puternic de gaze, iar la scurt timp acesta s-a și aprins, declanșând un adevarat incendiu. Gospodarul a fost nevoit să sune la urgențe și să cheme pompierii, pentru a-i veni în ajutor.

Descoperire în curtea unui sătean din Oltenia

Așadar, un incendiu puternic s-a declanșat în curtea unui bărbat dintr-o localitate din județul Dolj. Bărbatul respectiv s-a apucat să sape un puț în curte, pentru a da de apă. Într-un final a dat de apă, care a țâșnit în jet în afara puțului. Imediat după ce apa a izbucnit, s-a simțit și un miros puternic de gaz.

La scurt timp după asta, gazul ieșit direct din pământ s-a și aprins, declansând un incendiu în toată regula. Bărbatul respectiv s-a văzut depășit de situație, așa că a sunat la 112, unde a cerut intervenția de urgență a pompierilor, deoarece puțul se afla în apropierea casei.

Puțul din care iese gaz natural va fi astupat

Un echipaj de pompieri a intervenit pentru a se asigura că flăcările nu se extind la casele din apropiere. A fost reunit și Comitetul Local pentru Situații de Urgență, care a demarat toate procedurile necesare în astfel de cazuri. Se pare că gospodarul a dat peste o pungă de gaz natural, însă acum o firmă specializată va astupa puțul din curtea bărbatului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...