80 de oameni au fost evacuați dintr-un bloc din Deva, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu puternic. Șase căței au fost salvați de pompieri

Redacția IMPACT 27.08.2022, 11:41
80 de oameni au fost evacuați dintr-un bloc din Deva, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu puternic. Șase căței au fost salvați de pompieri

Incendiu puternic într-un bloc situat în cartierul Micro15  din Deva. Alarma s-a dat la primele ore ale zilei, după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări. În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat de la Detașamentul de Pompieri Deva două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

80 de persoane au fost evacuate

Pe timpul intervenției, optzeci de oameni au fost evacuați. Unii dintre locatari au fost scoși de echipele de căutare-salvare ale pompierilor, iar alții au reușit să iasă la timp și să se salveze, până la sosirea echipajelor de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„În această dimineaţă, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu care a izbucnit într-o garsonieră dintr-un bloc situat în cartierul Micro 15, din municipiul Deva. S-a acţionat de urgenţă pentru evacuarea persoanelor din imobil, concomitent cu acţiunea propriu-zisă de stingere a incendiului. Intervenţia promptă a militarilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în scurt timp, fără să existe victime”, informează ISU Hunedoara.

Incendiu într-un bloc din Deva
Incendiu într-un bloc din Deva

Două garsoniere au fost afectate de incendiul puternic

Pompierii au reușit să găsească repede sursa incendiului și să-l lichideze în câteva zeci de minute. Din cauza violenței cu care s-a manifestat incendiul, două garsoniere, dar și balcoanele acestora au fost mistuite de flăcări.

În timpul misiunii, pompierii au salvat și șase căței care se aflau pericol.

După finalizarea intervenției, a fost stabilită și cauza probabilă a declanșării incendiului. Reprezentanții ISU Deva spun că este vorba despre acțiunea iresponsabilă a unor persoane.

 

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe