VIDEO EXCLUSIV

Denis Ștefan din „Inimă de țigan” a schimbat registrul rolurilor, spre bucuria soției: „În ultimul timp în filme nu am pupat nici mâna, doar mai bat pe cineva” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 17.11.2022, 15:56
Denis Ștefan din „Inimă de țigan” a schimbat registrul rolurilor, spre bucuria soției: „În ultimul timp în filme nu am pupat nici mâna, doar mai bat pe cineva” VIDEO EXCLUSIV

Actorul Denis Ștefan, ajuns celebru datorită rolului memorabil din telenovela „Inimă de țigan”, nu îi dă motive de gelozie mai tinerei lui soții, Cristina, nici când se află pe platourile de filmare. Actorul susține că în ultima perioadă regizorii îl văd în altfel de roluri. La rândul ei, bruneta afirmă că îi înțelege meseria. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, Cristina și Denis Ștefan ne-au povestit de ce au ales totuși să apeleze la serviciile unei bone, dar și dacă iau în calcul un al treilea moștenitor.

Cristina și Denis Ștefan, despre viața de familie

Cristina Ștefan ne-a mărturisit că, după ce a născut-o pe mezina familiei, a simțit nevoia de ajutor. Bruneta a apelat la serviciile unei bone, care este, de fapt, cea mai bună prietenă din copilărie.

Impact.ro: Denis, cum este să fii în minoritate într-o casă cu 3 fete?

Avem două fete, Cristina ar fi a treia, dar câinele este mascul, motanul e mascul și eu până acum tot mascul. Deci, suntem 3 la 3.

Vă doriți și un băiat?

Cristina: Sincer, suntem bine așa cum suntem. Acum, nu, îți spun sincer, pentru că îți ocupă tot timpul. Nu mi-aș dori doar așa să faci copii și să nu te ocupi. Fiecare copil are nevoie de tine, ca mamă, îmi e greu și acum să mă împart: cea mare cu școala, cea mică cu somnul, chiar dacă avem ajutor, eu sunt acolo nonstop. Nu cred că ar fi momentul acum. Nu știu, poate peste mai mulți ani, cine știe! Nu zic nu.

Denis: Mai spre pensie, să mai îmbătrânesc un pic și îl facem și pe al treilea copil.

Cine vă ajută la creșterea fetelor? Ați mutat mamele alături de voi?

Cristina: Nu. Pe Delia, fata cea mare, am crescut-o doar noi doi, nu am avut ajutor de niciun fel. Mama mea încă lucrează, bunicii sunt din Ploiești și e mai greu. Dar acum, la al doilea copil, da, ne-am luat ajutor. Prietena mea cea mai bună din copilărie este și bonă și a acceptat să vină acum să mă ajute.

Prietenia prietenie, meseria meserie. Are program strict. Vreau să fiu și alături de Delia și de cea mică și nu poți. Cu un bebeluș e greu, cel puțin primul an trebuie să fii constant cu el. Așa mai ieșim și noi la un film, mai plecăm într-un city break, acum și cea mică a crescut și suntem mai confortabili cu plecările.

Secretul căsniciei lor

Care ar fi secretul căsniciei fericite la voi?

Denis: Facem și noi ce putem. Dacă e secret, nu îl spui nimănui.

Cristina: Cred că, dacă te iubești, nu te desparți, nu? Clar! Iubire, înțelegere, respect.

Cristina, e greu să conviețuiești cu un bărbat adorat de multe femei?

Nu. Știam cine e, ce meserie are, nu cred că e cazul de gelozii. Eu sunt o tipă foarte sigură pe mine.

Denis Ștefan a avut un rol memorabil în serialul românesc „Inimă de țigan”
Denis Ștefan a avut un rol memorabil în serialul românesc „Inimă de țigan”

Denis, dar când joci în filme și ai anumite scene, o anunți dinainte, ca să știe la ce să se aștepte?

În ultimul timp în filme nu am pupat nici mâna, ca să îl citez pe un mare actor român. Așa că nu trebuie să își facă griji. Nu are nicio grijă în momentul acesta, doar mai bat în filme pe cineva, mai umplu de sânge, ketchup, mă rog, să știe Delia, fiica mea, că e ketchup, cam asta. Cu sărutul, cu asta, am mai îmbătrânit, nu mai, mai mult cu pumnul.

În ce filme te vedem?

Am lansat „Mihai Viteazul”, docudrama în care joacă și doamna Maia Morgenstern și alți colegi de-ai mei. Am lansat-o în multe orașe din România, a fost și în Cineplexx Băneasa, a stat cam o lună de zile. Încercăm să plecăm, la anul, probabil, la genul acesta de festival pentru filmul de televiziune. E o docudramă făcută în stilul acesta american, deci ar trebui să se potrivească în genul acesta de festivaluri și în rest aștept noi proiecte.

Citește și: Povestea ciudată de dragoste dintre Denis Ștefan și soția sa. A cunoscut-o când ea avea 15 ani și soacra i-a apropiat (Exclusiv)

Se poate trăi doar din actorie?

Depinde, uneori se poate trăi, adică am avut ani în care am trăit doar din actorie, am avut ani în care a trebuit să fac și altceva, noroc că am două meserii. Dresez cai.

Cristina, tu încă ești în concediul de creșterea copilului?

Acum cresc copii. Am stat 15 ani la Cronica Cârcotașilor, iar după ce termin concediul de creșterea copilului, cu perioada asta de vacanța, de ce nu, nu știu. Nu mi-am făcut niciodată un plan. Nu știu ce va fi, dar îmi doresc să mă axez pe partea asta de sport, de dans, poate să predau la un moment dat sau poate mi se va propune un proiect în televiziune, poate altceva.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe