EXCLUSIV

Denis Hanganu o așteaptă pe Theo Rose cât mai repede, la filmările de la PRO TV. De ce nu îi urmează încă exemplul colegei lui de platou VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 19.07.2023, 14:55
Denis Hanganu o așteaptă pe Theo Rose cât mai repede, la filmările de la PRO TV. De ce nu îi urmează încă exemplul colegei lui de platou VIDEO EXCLUSIV

Denis Hanganu a știut întotdeauna să se facă plăcut pe platourile de filmare și să se remarce prin profesionalism. Așa se întâmplă și în serialul “Clanul” (Pro TV) unde actorii pregătesc cel de-al treilea sezon. Marea absentă este Theo Rose, care luna trecută l-a adus pe lume pe Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian. Într-un interviu anterior, Marian Olteanu ne spusese că Theo, gravidă în acea perioadă, trăsese deja niște cadre pentru acest sezon. Prin urmare, proaspăta mămică se pare că va începe treaba mai târziu, ea dedicându-și tot timpul băiețelului.

Denis Hanganu se bucură pentru colega lui Theo, își dorește și el propriul copil, dar nu acum, când este prins cu filmările la serial și cu proiecte în teatru. Actorul se bucură de avântul pe care l-a luat cariera sa și vrea să își ducă la bun sfârșit proiectele, abia după aceea ia în calcul mărirea familiei, recunoscând deschis că îi surâde rolul de tată în viața reală.

Denis Hanganu o așteaptă pe Theo Rose la filmări

Care este partenerul/partenera ta de nădejde pe platourile de filmare? Cu cine funcționezi cel mai bine și vă înțelegeți din priviri?

Cu toată lumea, serios și nu o spun doar din spirit de diplomație. Chiar mă înțeleg foarte bine cu toată lumea. Așa a fost în toate proiectele prin care am trecut, am încercat atât cu actorii, cu cei din fața camerelor, cât și cu cei din spate, cu echipa. Respect foarte mult echipa, ne înțelegem foarte bine, toate departamentele fac o muncă extraordinară, de asta și succesul acestui serial se datorează foarte mult și muncii lor. Extraordinar, jur, serios!

Adică dacă filmez cu domnul Mihăiță sau cu doamna Carmen Tănase e la fel, extraordinar, încerc să fiu acolo cot la cot cu ei, să tragem la aceeași căruță cum se spune. Dacă filmez, la fel, cu Marian, cu Mădă, cu Sergiu Costache e o plăcere. Cred că suntem o generație de actori foarte talentați, cu mare potențial și cu mai mult potențial în ce sens spun asta? O dată cu trecerea anilor cred că se va vedea tipul acesta de devotament și de plus valoare pe care încercăm să îl aducem. Eu țin foarte mult la generația asta tânără și încurajez cumva, pentru că mor cu preconcepțiile astea

“Domne, ne-au murit actorii! Nu mai avem”. Ba da, avem! E ca și cu valorile, nu le susții, nu le încurajezi, nu ai ce să vezi mai departe dacă nu însămânțezi ceva de calitate și ai grijă, ce să culegi mai târziu? Așa că să susținem noua generație, pentru că merită.

Denis Hanganu: “Suntem abia pe la o treime din calupul de filmări pentru sezonul trei”

Theo Rose încă nu a început filmările pentru sezonul acesta. Știu că ea filmase ceva în avans.

Asta nu știu, dar dacă tu știi informațiile astea, că filmase în avans, așa o fi. Ce pot să zic e că din ce am văzut pe rețelele de socializare și pentru că am felicitat-o, e mai mult decât ocupată, într-un mod absolut fericit cu minunea cea mică, cu Sasha, și cred că deocamdată e suficient.

Vom vedea, Deocamdată nu am văzut-o, dar nu știu, pentru că nu avem toate episoadele, nu pot să zic că o să apară, nu o să apară. Suntem abia pe la o treime din calupul de filmări pentru sezonul trei. Așa că mai avem, mai e cale lungă.

Denis Hanganu: “Cu siguranță o să vină și timpul potrivit pentru un bebeluș”

Dacă tot am vorbit de Theo și de copil, tu te vezi curând sau îți dorești să experimentezi rolul de părinte?

E o bucurie să fii părinte, e o binecuvântare de la Dumnezeu și îmi doresc, dar trebuie să existe și un timp potrivit pentru asta, adică, deocamdată, nu vreau să sune exagerat iarăși, dar nu am timp să am grijă de un cățel, nu am un cățel sau dacă l-aș avea, cred că ar suferi săracul și nu pot să chinuiesc un suflet sau o pisică, darămite un copil.

Deci mai întâi să vedem cum facem cu proiectele astea, să se termine cu bine și când toate lucrurile se așează într-un mod prielnic și fericit pentru mine, cu siguranță o să vină și timpul potrivit pentru un bebeluș. Toate la vremea lor.

Ce proiecte ai pe partea de teatru? Se întrevede și vreun film?

Film vreau din suflet să se întrevadă, nu unul, mai multe, dar cred că din discuțiile pe care le-am avut până acum, regizorii, respectiv producătorii un pic ne lasă pe un stand by, pentru că știu că suntem foarte ocupați cu proiectul acesta și că ne ia foarte mult timp fiind aici principali. În teatru pot să spun că am scos în paralel cu sezonul doi, trei premiere de teatru, una la Teatrul Național – You say tomato, una la Teatrul Godot – Exit se numește, este despre abuzarea femeilor, este despre violența domestică, abuzul emoțional, abuzul fizic.

Toate doamnele, domnișoarele rezonează foarte mult cu subiectul spectacolului. Și o piesă chiar la Buzău – Zeul măcelului. Sunt niște spectacole extraordinar de bune, la care vă aștept cu mare drag.

Cu promisiunea că încerc foarte mult să mă țin de cuvânt și anume să nu dezamăgesc. Am mai spus-o și o să o repet: atât în teatru, cât și în film și în televiziune, serial, orice ar fi, atunci când apar încerc să mă dedic sută la sută și să aduc plus valoare atât cât pot, așa că nu o să regretați. Vă aștept cu mare drag.

Urmăriți Impact.ro și pe