Ce jurat X Factor câştigă cei mai mulţi bani. Delia a povestit tot: „O surpriză”

Iancu Andreea 06.09.2021, 12:57
Ce jurat X Factor câştigă cei mai mulţi bani. Delia a povestit tot: „O surpriză”

Noul sezon X Factor este pe punctul de a debuta la Antena 1, motiv pentru care o parte dintre vedetele show-ului de televiziune anunță publicul telespectator de lansare. Având în vedere că prima ediție va avea loc astăzi, sezonul cu numărul zece promițând mai multe voci și mai mult spectacol, Delia, unul dintre jurații emisiunii, a fost prezentă în platoul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani. Jurata a oferit o serie de detalii despre noul sezon, mărturisind ce jurat X Factor câștigă cei mai mulți bani. Deși mulți s-ar aștepta ca ea să fie cea care a ridicat cele mai mari pretenții financiare, adevărul este cu totul altul.

Delia a dezvăluit ce jurat X Factor câștigă cei mai mulți bani. Vedeta a vorbit deschis despre debutul noului sezon al emisiunii

Premiera din această seară a noului sezon X Factor a readus în atenția publicului emisiunea care își dorește să găsească voci speciale printre concurenți. Aflată la al zecelea sezon, producția este una dintre cele mai de succes din televiziunea românească, iar investițiile sunt pe măsură. Pentru că unii s-au întrebat ce jurat X Factor câștigă cei mai mulți bani, Delia a decis să spună lucrurilor pe nume și să dezvăluie detalii despre sumele încasate în urma show-ului. De asemenea, în interviul său din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, artista a oferit detalii despre presiunile prin care trece din partea producătorilor X Factor.

Artista recunoaște că a evitat alte emisiuni precum Asia Express sau Splash! Vedete la apă, dezvăluind că are probleme de ordin vestimentar cu producătorii X Factor. Jurata abordează în ultima vreme ținute extrem de relaxate și deloc feminine, lucru care „pe sticlă” nu dă bine. Pe de altă parte, vedeta este extrem de îndrăgostită de călătorii, Răzvan Simion făcând o remarcă neașteptată despre Delia. Artista a reușit recent să ajungă pe un vârf de munte din Elveția, la o altitudine de peste 4000 de metri.

Delia: La Asia Express nu m-am dus, deși mi-a trecut prin cap. La Splash, nu, clar. Tocmai ce am cucerit un vârf de munte în Elveția, la peste 4 mii de metri. Mă îmbrac la fel de varză, nu există direcție, trebuie sa fie random. Am destule haine.

Răzvan: I-am vazut hainele Deliei, credeam ca e o hală din Milano. Daca Delia s-ar lasa de emisiuni, s-ar putea ocupa de turism. Odată, ea mi-a spus exact unde m-am cazat, într-o vacanță, ce pot să văd acolo etc, după ce a văzut doar poză.

Delia: Hainele sunt o treaba relaxantă pentru mine, în ultima perioada urăsc eleganța, urăsc treaba asta ca trebuie să fiu o doamnă bine conturată. Eu m-am ocupat de partea asta închisă de par, adică m-am vopsit singură.  Tot singură mi-am făcut și bretonul, a povestit artista.

Ce jurat X Factor câștigă cei mai mulți bani
Delia a făcut dezvăluiri din culisele X Factor România 2021

Cine câștigă cel mai bine în urma show-ului de la Antena 1. Ce surprize vor avea telespectatorii în noua ediție X Factor

În ciuda așteptărilor multora, având în vedere că Delia este mai mereu prezentă în vacanțe peste hotare sau afișând ținute costisitoare pe alocuri, mulți se așteptau ca frumoasa artistă să fie cea care câștigă cel mai consistent onorariu la X Factor. Gluma făcută de către Dani a avut însă un răspuns surprinzător. Chiar dacă prezentatorul a afirmat că Delia este cel mai bogat jurat, în realitate, Ștefan Bănică Jr. pare să fie cel care are câștiguri substanțiale din postura de membru al juriului.

Dani: Delia ne mulge banii de la X Factor! Ea câștigă cel mai mult!

Delia: Ba nu, Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe. Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie. Nu ratași premiera din această seară, eu și Ștefan Bănică ne păruim sau cu Loredana mă păruiesc, nu mai țin minte, a recunoscut Delia, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...