Delia Matache, despre vedetele care nu recunosc că au operaţii estetice. Loredana Groza, printre artistele care neagă intervenţiile: „Nu ai ce să cauți acolo”

Ioana Bucur 16.07.2021, 20:27
Delia Matache, despre vedetele care nu recunosc că au operaţii estetice. Loredana Groza, printre artistele care neagă intervenţiile: „Nu ai ce să cauți acolo”

Ce spune Delia Matache despre vedetele care nu recunosc că au operații estetice. Luată în vizor a fost chiar colega sa de la masa juraților „X Factor”. Loredana Groza se numără printre artistele care neagă intervenţiile.

Ce spune Delia Matache despre vedetele care nu recunosc că au operații estetice

În general, Delia se ferește să intre în polemici sau scandaluri, preferând să nu își asocieze imaginea cu subiecte ce nu îi fac cinste. Cu toate astea, în momentul în care simte că se comite o nedreptate, nu ezită să își exprime părerile, fără niciun menajament.

S-a întâmplat recent, în contextul valului de controverse iscat de declarațiile date în urmă cu câteva zile de colega ei de la „X Factor”, Loredana Groza. Ce a avut de spus Delia Matache despre vedetele care nu recunosc că au operații estetice? Artista este vehementă: ce obligație au vedetele sau persoanele publice să se „spovedească întregii națiuni”? Din punctul ei de vedere, jurnaliștii sau fanii care pun astfel de întrebări „merită să îți… de ei”.

„Unde scrie că dacă ești persoană publică sau artist trebuie să te spovedești întregii națiuni? Dacă ți-ai tăiat stomacul, dacă te-ai epilat… Unde scrie că trebuie să pui astfel de lucruri public? Mi se pare că persoanele care întreabă astfel de lucru merită să îți bați…. de ei. Punct! Nu ai ce să cauți acolo! Nu ai ce să cauți în intimitatea cuiva, chiar dacă e vizibil.

„Dar de ce minte? De ce nu spune?”. Să spună cui? Ție să îți spună? De ce? Are cineva vreo datorie? Pentru asemenea întrebări meritați fix asemenea răspunsuri. Ăla pe care îl primiți și vă mirați”, a spus Delia.

Ce spune Delia Matache despre vedetele care nu recunosc că au operații estetice
Delia Matache

„Nu poți să apuci să îmbătrânești în viața publică”

Cu toate că nu a fost vizată de discuțiile din ultimele zile, Delia a dat-o ca exemplu pe celebra Jennifer Lopez care, întrebată cum își întreține chipul tânăr, a răspuns sec: ulei de măsline. Jurata „X Factor” a mărturisit că, din punctul ei de vedere, vedetele nu își pot permite luxul de a îmbătrâni în viața publică.

„Nu mă refer la mine. Nu mi-a zis nimeni nimic. Vă dau un exemplu. Acum ceva timp, Jennifer Lopez a fost întrebată cum își întreține fățuca și a răspuns ulei de măsline. Perfect! Ăsta e răspunsul!

Ce e cel mai rău este că tot oamenii comentează dacă nu ai grijă de tine sau nu îți permiți luxul de a îmbătrâni. E ceva interzis. Nu poți să apuci să îmbătrânești în viața publică. Îți pui baticul și pleci, mori în rușine!

Tot oamenii sunt cei care comentează, oricum nu e bine. Dacă te îgrijești, te critică cele care nu o fac”, a mai adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...