Averea uimitoare pe care o deține Delia Matache. Artista s-a umplut de bani în 2020

Ana Anitoiu 10.07.2021, 13:00

Delia Matache are o avere uluitoare. Artista s-a umplut de bani în 2020, anul în care a izbucnit pandemia de coronavirus și în care foarte mulți artiști au avut de suferit din punct de vedere financiar, din cauza măsurilor de siguranță ce au fost impuse. Spre deosebire de mulți colegi de breaslă, cântăreața a reușit să obțină sume impresionante.

Câți bani a câștigat Delia Matache după izbucnirea pandemiei de coronavirus

Potrivit datelor din spațiul public, societatea pe care o deține Delia Matache a obținut în anul 2020 venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei.

Prin intermediul acestei firme, cântăreața a ajuns să aibă în conturi 1,96 milioane de lei. În plus, ea mai are de recuperat de la partenerii de afaceri chiar mai mult decât atât. Mai exact, 1,97 milioane de lei.

Averea uimitoare pe care o detine Delia Matache. Artista s-a umplut de bani in 2020
Delia Matache

În ce a investit Delia Matache alături de soțul ei

Cântăreața și jurata de la ”iUmor” și ”X Factor” obișnuiește să meargă alături de soțul ei în vacanțe prin toată lumea, inclusiv în destinații exotice. În afară de aceste cheltuieli pe care se pare că le face cu drag, Delia Matache plătește salarii pentru cinci angajați.

În plus, ea și soțul ei au investit aproape 3 milioane de lei într-un penthouse. Cântăreața conduce o maşină de lux 4X4 și trăiește o viață plină de lux alături de partenerul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi nu au copii, iar artista a explicat care este motivul.

Motivul pentru care Delia Matache nu are copii

Delia Matache este obișnuită să fie întrebată când va avea un copil. Cântăreața a explicat motivul pentru care nu se grăbește să devină mamă. De altfel, artista este de părere că adulții care nu devin părinți ar trebui mai degrabă să fie aplaudați, pentru că planeta este aglomerată. Vezi AICI mai multe detalii despre averea Deliei Matache!

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi (nepoții ei, copiii surorii ei, Oana Matache, n.r.). Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a mai spus Delia Matache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...