Delia, așa cum nu ai mai văzut-o. Schimbarea de look i-a lăsat pe toți mască: „În postul Paștelui?”

Mihnea Tălău 03.04.2023, 08:14
Delia, așa cum nu ai mai văzut-o. Schimbarea de look i-a lăsat pe toți mască: „În postul Paștelui?”

Îndrăgita cântăreață Delia este mereu activă pe rețelele de socializare. Ea s-a pozat într-o ipostază surprinzătoare, apoi a publicat imaginile pe internet. Ultima ipostază în care s-a fotografiat, i-a lăsat cu gura căscată pe fani, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Delia, așa cum nu ai mai văzut-o

De notorietate este faptul că Delia are un stil vestimentar aparte, lucru pe care mulți dintre internauți nu-l înțeleg. Întrucât este o artistă, vedeta preferă ținutele extravagante cu care să facă furori oriunde merge. Cu toate acestea, de această dată, artista a ”comis-o”, sunt de părere mulți internauți, scrie Cancan.ro.

Delia continuă să surprindă cu aparițiile ei, numai  că de această dată, jurata de la „IUmor” a postat pe internet o fotografie în care apare cu diferite piercinguri pe față, fapt care i-a lăsat pe fanii ei fără cuvinte. Mulți spun că nu este tocmai potrivită fotografia postată.

Fanii Deliei s-au întrecut în comentarii

„Eu zic că sunt de alea ce se lipesc, nu cred că s-a găurit așa de mult”, spune cineva. „Sunt lipite nu sunt băgate prin piele”, spune un alt internaut, despre piercingurile artistei.

O altă persoană a comentat: „Unii oameni își bat joc de fața lor! Păcat pentru că este o femeie foarte frumoasă”. „În postul Sfintelor Paști. Nu ți-ar fi rușine”, a fost un alt comentariu. Mulți sunt cei care au spus: „Păcat de frumusețea ta”

„Ea face show, e om de spectacol, ce nu înțelegeți? Eu o admir pentru că cred că e singura care e ea însăși și nu joacă teatru, fara ifose ca altele. Imaginea asta chiar nu contează”, „Specială, unicată, de neînțeles, dar ce contează? Tu ești ceea ce te face fericită. O viață ai! Ce mă face pe mine fericita, aia fac ca să iubesc viața. Astăzi ești, iar mâine poți să nu mai fii”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor Deliei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...