Cum arată omul cu cele mai multe piercinguri din lume

Daria Petrescu 17.10.2021, 18:02
Cum arată omul cu cele mai multe piercinguri din lume

Neamțul Rolf  Buchholz are 65 de ani și este recunoscut ca fiind cel mai tatuat bărbat din lume cu cele mai multe piercing-uri. A intrat în Cartea Recordurilor, iar în 2018 ne-a vizitat țara, cât a participat la a noua ediția a Convenției Internaționale de Tatuaje. Bărbatul a atras atenția tuturor și nu pare că îi pasă că toate privirile sunt ațintite asupra lui. Iată mai jos  cum arată omul cu cele mai multe piercinguri din lume și cu ce se ocupă el.

Cum arată omul cu cele mai multe piercinguri din lume

Rolf  Buchholz a revenit în atenția publicului în urmă cu un an, când a participat la „Chefi la Cuțite”. Însă, aceasta nu este prima lui vizită în România. El a venit și la Convenția Internațională de Tatuaje de la București, în 2018. Cum arată omul cu cele mai multe piercinguri din lume

Rolf  Buchholz și-a pus un cercel la 40 de ani și nu s-a mai oprit. A vrut să fie diferit și a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Neamțul Rolf  Buchholz este cel mai tatuat și are cele mai multe piercing-uri din lume. Este de profesie informatician și locuiește în Dortmund.

Rolf  Buchholz a intrat de două ori în Cartea Recordurilor, în 2012 și 2019

Neamțul Rolf  Buchholz are un total de 561 piercing-uri în diferite părți ale corpului și acest lucru îi place la nebunie. Nu îl derajează și spune că se simte confortabil cu aspectul lui.

A fost înscris în Cartea Guinness în 2012 și 2019. Și-a pus 170 de piercing-uri pe față, inclusiv 94 pe buză, 25 pe sprâncene, 8 în nas și 278 în zona genitală.

Pentru că nu era chiar mulțumit de cum arată, el și-a făcut două implanturi sub formă de coarne false pe frunte. Mai mult, are implanturi la vârful degetelor și limba este despicată. Bărbatul are o pasiune pentru tatuaje care îi acoperă întreg trunchiul și membrele.

Rolf  Buchholz lucrează pentru o companie de telecomunicații din Germania. „Cerceii nu mă deranjează când mănânc și multă lume mă oprește pe stradă să facă poze cu mine”, a declarat bărbatul, spunea acesta în 2018, când a ajuns în România.

Bărbatul apare ocazional la evenimente și în cluburi, iar oamenii vor să facă poze cu el.

I s-a refuzat intrarea într-un hotel de lux din Dubai

În 2014 a vrut să cânte într-un hotel de lux din Dubai în clubul de noapte Cirque le Soir, dar i s-a refuzat intrarea.

În 2018 avea 453 de piercinguri, dintre care 278 sunt montate pe penis

Germanul a ajuns în România la vârsta de 59 de ani. Se află în Cartea recordurilor pentru omul cu cele mai multe piercinguri pe corp. Are nu mai puţin de 453 de piercinguri, dintre care 278 sunt montate pe penis, iar 94 sunt puse în gură și în jurul gurii.

De asemenea,  Rolf are și tot corpul tatuat și cu implanturi de silicon sub piele, el deținând și recordul de omul ce cele mai multe modificări corporale.

La 40 de ani și-a făcut primul tatuaj și tot atunci și-a pus primii cercei, după ce a fost la o convenția a tatuajelor din Berlin. Rolf lucrează pentru o companie de telecomunicații din Germania.