Delia, decizie bruscă în privința iUmor. Vedeta a făcut anunțul care i-a luat prin surprindere pe fani. „Nu mai pot să rezist”

Andrei Simion, Anca Lupescu 29.03.2023, 15:33

Delia a luat o decizie bruscă în privința emisiunii iUmor de la Antena 1. Vedeta a făcut un anunț cu care i-a luat prin surprindere pe fani și a explicat de ce a ajuns la această concluzie, după o perioadă îndelungată în care a fost jurat în cadrul acestui show.

Ce decizie a luat Delia în privința iUmor

Delia a anunțat pe rețelele sociale că renunță la postul de jurat la emisiunea iUmor, urmându-i lui Mihai Bendeac cu această decizie. Vedeta a explicat de ce a ajuns la concluzia că nu își mai poate continua activitatea în cadrul acestui show TV.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul.

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia.

Delia, look bizar, pe internet. Cum s-a pozat jurata de la iUmor
Delia

Delia: „Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice”

De asemenea, Delia a scris că nu vrea să dramatizeze și că nu mai vrea să aibă parte de roast-urile de la emisiunea „iUmor”, deoarece i se pare că lucrurile sunt mult prea toxice și agresive pentru ceea ce își dorește ea.

Totodată, Delia a ținut să puncteze faptul că, după părerea ei, lucrurile au ajuns la un nivel prea toxic, nivel care nu se mai aliniază cu stilul ei de viață, cu modul în care gândește, dar și  cu modul în care își dorește ea, adică pentru armonia în care vrea să trăiască.

Delia a adăugat că este posibil să perceapă greșit lucrurile, dar că i se pare suficient să spună că nu mai vrea să participe la roast-uri. Cântăreața a mai precizat că nu este cazul ca fanii ei să își facă griji pentru ea și că a simțit doar să împărtășească un sentiment.

Urmăriți Impact.ro și pe