Delia a plecat într-o nouă vacanţă. Ce destinaţie a ales, de data asta, vedeta

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 27.03.2021, 22:53

Delia a plecat într-o nouă vacanţă. Cântăreața a ales o destinație de vis, la scurt timp după ce s-a răsfățat în Maldive. Vedeta n-a uitat să își încânte fanii cu câteva imagini superbe din escapada ei.

Delia a plecat într-o nouă vacanţă. Ce destinaţie a ales

Cu pandemie de coronavirus sau fără, Delia știe să se bucure de viață. Vedeta a plecat într-o nouă vacanță de unde a publicat câteva fotografii. Dacă în luna februarie a ales deja populara destinație Maldive, de data aceasta cântăreața și-a cumpărat bilet către Spania.

Delia a publicat fotografii din Madrid, Toledo și Barcelona. Vedeta a dezvăluit prin imagini că a vizitat Mănăstirea San Juan de los Reyes și Catedrala din Barcelona. Îmbrăcată lejer și cu un fes pe cap, cântăreața s-a răsfățat vizitând obiective turistice. Pe Instagram, ea a dezvăluit că mai are o destinație în gând – Japonia, țară în care a mai fost, dar de care nu s-a săturat.

Delia a plecat intr-o noua vacanta. Ce destinatie a ales, de data asta, vedeta
Fotografie facuta de Delia la catedrala din Barcelona

Delia, schimbare radicală de look

De asemenea, Delia a încercat temporar un look nou. Cântăreața a vrut să vadă cum ar arăta brunetă și a publicat câte imagini cu schimbarea de nuanță, generând numeroase reacții din partea fanilor. Printre cei care au apreciat fotografiile s-a numărat și Bella Santiago.

”Nu avem ce zice prea frumoasă”, ”Superbă”, ”Nu dădea, dar îți stă mai bine așa!”, ”Sora necunoscută a Danei Budeanu”, ”Îți stă bine”, ”Pari de 19 ani așa”, ”Zeiță” și ”Îți stă bine”, au fost câteva dintre reacții.

Delia, într-o ipostază de neratat

În luna februarie, Delia a apărut într-o ipostază de neratat. Ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, s-au bucurat de o noapte petrecută dormind sub cerul înstelat. S-au fotografiat într-un pat pus, cel mai probabil, pe terasa camerei în care au fost cazați.

Imaginea a făcut deliciul celor care îi urmăresc activitatea din mediul online. ”Superb”, ”Nici nu sunt geloasă”, ”Cea mai cool artistă de la noi” și ”Splendoare în aer liber”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care i le-au scris fanii.

Delia, cât pe ce să cadă de pe un munte

În unele dintre vacanțele pe care le-a făcut alături de soțul ei, Delia a fost cât pe ce să ”cadă de pe un munte”. Momentul de panică s-a petrecut în Austria. Cântăreața s-a abătut atunci de la traseul montan pe care ar fi trebuit să îl urmeze și a insistat să urce până într-o zonă de stânci, cu gândul de a face poze mai interesante. Vedeta a avut parte de o sperietură sortă cu moartea.

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...