Delia a dezvăluit motivul pentru care Mihai Bendeac a plecat din juriul iUmor. „Este fiert”

Anca Manolica 17.10.2022, 10:31
Delia a dezvăluit motivul pentru care Mihai Bendeac a plecat din juriul iUmor. „Este fiert”

Plecarea lui Mihai Bendeac din proiectul iUmor a stârnit un mare val de curiozitate în spațiul public. Mai ales pentru faptul că nici actorul, nici reprezentanții postului de televiziune nu au venit cu o explicație în ceea ce privește această despărțire. Iată ce spune Delia cu privire la motivul plecării lui Bendeac din emisiunea ajunsă deja la sezonul 13.

Noi detalii despre plecarea lui Mihai Bendeac de la iUmor

Seria plecărilor de la Antena 1 continuă, una dintre cele mai recente mari vedete care a decis să pună punct colaborării cu postul TV fiind nimeni altul decât Mihai Bendeac. Celebrul actor a renunțat la fotoliul de jurat de la iUmor, dar motivul retragerii sale rămâne încă învăluit în mister.

Alegerea sa a adus multă dezamăgire în sufletele celor care au urmărit, ani la rând, emisiunea iUmor, de pe Antena 1, care a ajuns la sezonul cu numărul 13. Oamenilor nu le-a venit să creadă că Bendeac a părăsit scaunul de jurat fără să ofere și o explicație în acest sens. Astfel, lumea continuă să se întrebe care ar fi realul motiv pentru care acesta a luat decizia de a pleca de la postul de televiziune care l-a consacrat.

De altfel, surse apropiate actorului au spus, potrivit Playtech, că motivul „este unul grav și că Bendeac ține în permanență legătura cu avocații și managerul său”, pentru a lua o decizie cu privire la pasul următor pe care îl va face.

Delia și Mihai Bendeac, la iUmor
Delia și Mihai Bendeac, la iUmor

Ce dezvăluiri a făcut Delia Matache

Recent, jurata de la iUmor a făcut un live pe contul său de TikTok, acolo unde a vorbit, printre multe altele, și despre plecarea lui Mihai Bendeac de la emisiune. Luată la întrebări de către fanii săi, așa cum era de așteptat, cântăreața a evitat să dea un răspuns clar. A lăsat, însă, să se înțeleagă faptul că actorul ar fi fost supărat pe producția de la Antena 1.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv”, a spus Delia Matache pe TikTok.

Locul pe care actorul l-a lăsat liber la masa juriului a fost rapid ocupat de comediantul Costel Bojog, pe care fanii postului de televiziune l-au putut vedea până acum la Stand-Up Revolution.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...