Decoruri Halloween 2022. Cele mai inedite moduri de a-ți decora casa

Cazacu Alexandru 27.10.2022, 15:24
Decoruri Halloween 2022. Cele mai inedite moduri de a-ți decora casa

Decorarea locuinței de Halloween poate fi o modalitate distractivă de a petrece o după-amiază. Indiferent dacă optați pentru decorațiuni inedite, care să îi uimească pe oaspeții, sau un decor drăguț și ieftin pentru a însufleți casa, puteți găsi materialele potrivite aproape oriunde. Pentru a vă stârni creativitatea, noi v-am pregătit câteva idei de decoruri pentru Halloween 2022.

Decoruri de Halloween 2022. Cum să amenajezi casa și curtea

Indiferent dacă ne plac tulpinile naturale de porumb și sperietorile, spiridușii sau monștrii, Halloween-ul ne oferă posibilitatea de a ne decora casa în cel mai inedit mod. Este destul de greu să exagerezi cu amenajarea locuinței de Halloween, așa că în rândurile de mai jos îți vom prezenta câteva decoruri de Halloween 2022. Iată câteva moduri de a-ți decora casa cu ocazia acestei sărbători.

Decoruri de Halloween 2022 – Casă abandonată

Pentru a-ți transforma locuința într-una înfiorătoare și pustie, nu trebuie decât să urmezi pașii prezentați în continuare. Mai întâi, agață la ferestre pânze și păianjeni artificiali. Pe sticla geamurilor, aplică autocolante cu sticlă spartă. Luminile din fața ușii de la intrare le poți înlocui cu lumini închise la culoare, roșii sau portocalii.

Peste ferestre poți pune și câteva scânduri. Dacă în grădină ai flori uscate e și mai bine. Poți aduna tulpini moarte pentru aranjamente de pus prin casă. Tot la geamuri poți pune și câteva lumânări electrice care pâlpâie. Nu uita de dovlecii sculptați.

Casa spiridușilor malefici

Pentru a decora casa de Halloween, puteți să îi rugați și pe copii să vă dea o mână de ajutor. Un alt decor inedit pentru casă îl puteți realiza în felul următor:

  • Sculptați sau pictați dovleci pentru și așezații la ușa de la intrare.
  • Folosiți lenjerie de pat albă pentru a face fantome.
  • Confecționați sperietoare de ciori folosind haine vechi, pălării de paie și un dovleac sculptat în loc de cap.
  • Înlocuiți becul de verandă cu un bec UV.
  • Agățați decorațiuni specifice sărbătorii de Halloween la ferestrele casei.
  • Dacă aveți gazon în fața casei, puneți pe acesta decorațiuni gonflabile și lumânări pâlpâitoare alimentate de baterii.

Decoruri Halloween 2022 – Schelete, pietre funerare și monștri

Pentru a crea o scenă înfiorătoare în fața casei, pune în diferite locuri pietre funerare, schelete, monștri, zombi, șobolani, păianjeni etc.

De asemenea, poți realiza o scenă înfricoșătoare folosind mobilierul vechi, îmbrăcăminte și păpuși. Pictează resturi de lemn sau carton pentru a arăta ca pietrele funerare și atârnă figuri sau siluete cu aspect înfricoșător în copacii din curte.

În cele din urmă, folosește un aparat de fum și efecte sonore înfricoșătoare pentru a-i speria pe cei care vin la colindat de Halloween.

Casa Recoltei

Poți, de asemenea, să creezi o scenă specifică toamnei. Mai exact, pune în fața casei baloturi de paie, coceni de porumb, dovleci sculptați, frunze uscate etc. În plus, pe lângă toate acestea, o sperietoare din paie nu strică, pentru a crea o atmosferă înfricoșătoare.

Decoruri Halloween 2022
Decoruri Halloween 2022. Cele mai inedite moduri de a-ți decora locuința

Cum să decorezi apartamentul de Halloween 2022

Chiar și apartamentul poate fi transformat într-o locuință înfricoșătoare de Halloween. Iată cum poți să faci acest lucru.

Folosind un ac, trece firul de pescuit prin partea de sus a pălăriei, apoi agață pălăria de tavan lipind firul cu o bandă transparentă. Pe lângă pălării, poți atârna și lilieci, păianjeni sau lampioane în formă de dovleac.

Pe ferestrele apartamentului poți pune autocolante specifice sărbătorii de Halloween. Fii creativ cu autocolantele, poți opta pentru fantome sau bufnițe. De asemenea, poți înspăimânta vecinii cu autocolante mai înfricoșătoare, cum ar fi mâini care zgârie fereastra.

Acoperă masa cu o față de masă macabră, iar deasupra așază un set de sfeșnice antice. Împodobește-ți plantele cu păianjeni și pânze. Întindeți bumbac pe frunziș pentru a-i oferi un aspect ciudat, iar apoi așază păianjenii.

Evident, din decorul de Halloween nu trebuie să lipsească dovlecii. Câțiva dovleci mici așezați într-un castron fac o piesă centrală minunată. La ușa de la intrare poți așeza doi dovleci sculptați. De asemenea, dovleci cu lumânări pe baterie puteți pune și interiorul apartamentului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...