Decoraţiuni de Crăciun care atrag norocul şi banii. Ce trebuie să ai neapărat în casă de sărbători

Ioana Bucur 10.12.2021, 10:32
Decoraţiuni de Crăciun care atrag norocul şi banii. Ce trebuie să ai neapărat în casă de sărbători

Cea mai frumoasă sărbătoare a anului se apropie din ce în ce mai mult și cu siguranță te-ai gândit deja cum veți decora casa pentru această perioadă. Astăzi vă vom spune ce decorațiuni de Crăciun  ar trebui să aveți în casă dacă doriți să atrageți bani și noroc în anul ce urmează.

Decorațiuni de Crăciun de adăugat în colecție

Chiar dacă încă îți faci planul de pregătire a locuinței pentru sărbătorile de iarnă sau ai terminat deja „proiectul”, nu este niciodată prea târziu pentru mici modificări. Când filosofia Feng Shui se întâlnește cu tradiția europeană, rezultatul este unul cel puțin inedit. Vă arătăm mai jos ce decorațiuni de Crăciun atrag norocul și banii și care nu ar trebui să lipsească din nicio casă în această perioadă.

Globuri colorate

Cu toate că, în ultimii ani, românii și-au ales câte o combinație de culori pentru decorațiunile de Crăciun, este important să avem cel puțin câteva globuri roșii și aurii în brad, acestea simbolizând abundența și prosperitatea, ceea ce înseamnă că vor atrage bani în casă.

Steaua din vârful pomului de Crăciun

Vârful de brad în formă de stea este una dintre cele mai frumoase tradiții de Crăciun. Puțini știu că ea este, de fapt, o amuletă ce atrage noroc și bani, potrivit principiilor Feng Shui.

Steaua de Crăciun simbolizează lumina și speranța, ghidându-ne către cele mai bune decizii și aducând abundență și prosperitate în viața noastră.

Decoraţiuni de Crăciun care atrag norocul şi banii

Decorațiuni de Crăciun în formă de îngeri

Dacă încă nu ai decorațiuni de Crăciun în formă de îngeri, este timpul să îți cumperi. Potrivit Feng Shui, îngerii aduc protecție, dar și noroc și energii pozitive. Îți recomandăm să așezi aceste decorațiuni gingașe în brad, astfel încât să-ți protejeze și casa de vibrațiile rele.

Clopoței

Clopoțeii sunt decorațiuni clasice de Crăciun, însă puțini știu că ei simbolizează bucuria. Dacă sunt puși în casă, vor ajuta ca norocul să domnească mereu în viața ta, indiferent dacă este în dragoste, bani sau muncă. În plus, arată minunat în pomul de Crăciun sau în coronițele din ramuri de brad.

Renii lui Moș Crăciun

Prietenii fideli ai lui Moș Crăciun fac și ei parte din categoria decorațiunilor de Crăciun pe care trebuie să le ai acasă pentru a atrage bani și noroc. Renii simbolizează puterea și abundența, astfel că anul următor va fi marcat de prosperitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...