Cadouri pe care nu trebuie să le dăruieşti niciodată de Crăciun. Atrag ghinionul

Ioana Bucur 09.12.2021, 15:13
Cadouri pe care nu trebuie să le dăruieşti niciodată de Crăciun. Atrag ghinionul

Doar câteva zile ne despart de cea mai frumoasă sărbătoare a anului, ceea ce înseamnă că se lucrează din greu la listele de cumpărături și de dorințe de la Moș. Cu toate că avem mereu cele mai bune intenții, iar orice dar oferit din inimă este primit cu drag, trebuie să știm că există anumite reguli de la care ar fi bine să nu ne abatem. Află care sunt cadourile pe care nu trebuie să le dăruieşti niciodată de Crăciun.

Cadourile care aduc ghinion

Alegerea unui cadou este întotdeauna o sarcină complicată, deoarece, în general, ne blochează întrebări precum: „Oare o să-i placă?” sau „Are nevoie de așa ceva?”. Ceea ce puțini știu este faptul că anumite daruri atrag ghinionul.

Iată cum arată lista cu cadouri pe care nu trebuie să le dăruieşti niciodată de Crăciun:

Ceasuri

Potrivit filosofiei Feng Shui, a oferi un ceas implică o relație rece între cel care îl dăruiește și cel care îl primește. În plus, sugerează un rămas bun și este un simbol legat de o perceptie a timpului limitat.

Obiecte ascuțite

Indiferent de situație sau caz, Feng Shui subliniază că cel mai rău lucru pe care îl poți oferi este orice obiect ascuțit, deoarece, pe lângă faptul că atrage ghinionul, va tăia legătura dintre persoana care oferă cadoul și cea care îl primește.

Cadouri pe care nu trebuie să le dăruieşti niciodată de Crăciun

Ornamente cu schelete de animale

Fie că vorbim despre Crăciun, zi de naștere sau orice alt moment, evitați să oferiți cuiva un ornament ce arată sau este făcut din oase de animale. Pe lângă faptul că acel cadou ar fi un magnet pentru vibrațiile negative, folosirea lui va provoca o blocare a energiei.

Cactus

În principiile Feng Shui se spune clar că spinii reprezintă un semn rău, așa că ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte să oferi un cactus partenerului sau celor dragi.

Asta nu înseamnă că trebuie să evităm să avem cactuși în casă. Acest „coleg de cameră” verde este renumit pentru puterea sa de protecție împotriva vibrațiilor negative, deoarece spinii lui vor absorbi toate energiile care nu sunt benefice.

Pentru ca aceste plante să își activeze „abilitățile” pe plan economic, ar trebui puse la intrările principale ale casei. Mai pot fi puse și pe terase sau lângă ferestre astfel încât să formeze un câmp protector față de vibrațiile care aduc o atmosferă tensionată în locuință.

Urmăriți Impact.ro și pe