Decolteul care a arătat prea multe. Loredana Groza, o nouă imagine provocatoare. Cum au reacţionat fanii

Ana Ionescu 04.05.2021, 14:10

Loredana Groza (50 de ani) își înnebunește fanii de pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, artista postează din ce în ce mai des imagini în care apare în ipostaze provocatoare. Admiratorii săi bărbați sunt foarte încântați de fotografiile cântareței, însă sunt și multe voci care o critică pentru imaginea pe care și-a creat-o artista în ultimul timp.

Decolteul care a arătat prea multe. Loredana Groza, o nouă imagine provocatoare. Cum au reacţionat fanii

Loredana Groza a postat recent pe Instagram doua fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie roșie şi care îî scoate în evidență bustul impresionant. Fanii au rămas mască și s-au întrecut în comentarii, unii admirându-i curajul, iar alții criticând-o în termeni duri pe artistă.

„La o anumită vârstă nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familie pentru ca îți pierzi demnitatea… sau te egalezi cu Loredana Chivu….. Citeste mesajele bărbaților… exemplul unei doamne de succes unde este?, Măi, femeie, ai și tu o varstă de acu’ nu te mai liniștești?, Ai înnebunit! Doamne fereşte!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit artista de fanii care o urmăreasc pe Instagram.

Decolteul care a aratat prea multe. Loredana Groza, o noua imagine provocatoare
Decolteul care a aratat prea multe. Loredana Groza, o noua imagine provocatoare

Loredana Groza, limbaj colorat în cadrul unei emisiuni

Pe lângă ţinutele provocatoare, Loredana Groza nu se sfiieşte nici să folosească un limbaj cu subînţelesuri. Invitată în cadrul emisiunii Neatza, moderată de Răzan şi Dani, artista i-a uimit pe cei doi prezentatori cu răspunsul îndrăzneţ pe care l-a dat când a fost întrebată cum a început colaborarea cu Costi Ioniţă, alături de care a lansat hitul „Fericire”, melodie devenită un adevărat fenomen în România.

 ”Îmi place (n.r. – de Costi Ioniță), am încredere în el, el are încredere în mine. Mie îmi place cu finalizare, cu fericire. Ce e, Răzvan, de ce faci așa?”, Răzvan afirmând: ”A, nu, nimic, am sinuzită”, în timp ce își ținea mâna la frunte. Dani a intervenit afirmând că ”o să ne scrie CNA-ul”.

Pentru ca în ultima perioadă a tot fost criticată că ar fi apelat la mai multe operaţii estetice, Loredana a ţinut să infirme aceste zvonuri şi a mărturisit că sânii ei sunt 100% naturali.

”Eu le fac pe toate, sunt multitasking. Voi băieții vă concentrați pe un singur lucru și nici pe ăla nu-l faceți cum trebuie. S-a făcut test în spate, dacă am sau nu silicoane. Sunt naturali, a ieșit organic, bio, la mine”, a afirmat Loredana Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe