Succes uriaş pentru Loredana Groza. Ce au făcut românii după colaborarea artistei cu cei mai cunoscuţi manelişti

Cristian Cojocaru, Ana Chivu 24.04.2021, 17:55
Succes uriaş pentru Loredana Groza. Ce au făcut românii după colaborarea artistei cu cei mai cunoscuţi manelişti

Loredana Groza a reușit să își șocheze fanii cu ultima sa piesă, melodie cu care are parte de un succes uriaș. Artista, împreună cu alți zece cântăreți au pus la cale un proiect care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Loredana Groza are parte de un succes uriaș

Loredana Groza a reușit să se facă dintotdeauna remarcată atunci când a urcat pe scenă sau când a filmat un videoclip. Și de această dată, cântăreața s-a remarcat cu ajutorul ultimului proiect la care au participat și Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Barbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

Noua piesă a grupului muzical, ”Fericire” și ”Bună dimineața”, a fost lansată și deja a înregistrat un succes uriaș. Dacă la doar o oră de la lansare, piesa reușise să adune deja 40.000 de vizualizări, se pare că aceste single-uri au devenit un mare trend printre români. În momentul de față piesa numără peste 1,7 milioane de vizualizări, reușind să urce foarte rapid în topurile muzicale românești.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, a menționat Loredana.

Proiectul muzical la care a participat si Loredana Groza a inregistrat un succes urias
Proiectul muzical la care a participat si Loredana Groza a inregistrat un succes urias

Costi Ioniță a pus la cale proiectul

Fostul concurent din cadrul competiției Survivor România, Costi Ioniță este cel care are pus la cale acest proiect muzical. Acesta a reușit să îi strângă pe toți acești artiști, inclusiv surpriza momentului, Loredana Groza și să lanseze o piesă care în doar câteva zile a devenit hit. Piesa se pare că este pe placul a milioane de români din țară și nu numai.

„Nu este prima dată când creez astfel de proiecte, dar este pentru prima oară când colaborăm cu Loredana. Mă bucur că a ales să fie vocea feminină de pe aceste piese. Este incredibil cum împreună am reușit să adunăm nouă combinații de generații, iar sound-ul este unul super fresh. Vă mulțumim că ne ascultați! Forță!”, adaugă Costi.

Fostul participant al concursului din Republica Dominicană este foarte cunsocut în lumea muzicală din țară dar și de peste hotare. Multe dintre proiectele muzicale la care a lucrat Costi Ioniță au reușit într-un timp foarte scurt să devină hit-uri, lucru care s-a întâmplat și de această dată, în colaborarea celor unsprezece artiști.

Urmăriți Impact.ro și pe