Declarații cutremurătoare în cazul Caracal! „Dincă susține că Luiza a plecat de la el în viață”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata

Redacția IMPACT / 10.01.2020, 10:58
Declarații cutremurătoare în cazul Caracal! „Dincă susține că Luiza a plecat de la el în viață”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata

După ce ieri, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal s-a prezentat ieri la audieri în fața procurorilor de la DIICOT, abia astăzi aflăm care sunt ultimele detalii care au ieși la iveală din cazul anchetei.

Monstrul din Caracal creează noi confuzii

Deși inițial bărbatul a recunoscut că le-a ucis cu sânge rece pe cele două eleve din Caracal, acesta și-a schimbat din nou declarațiile, motiv pentru care a solicitat să fie reaudiat de procurori, lucru care s-a întâmplat ieri, când a fost readus la sediul DIICOT din Capitală.
Bărbatul care este suspectat că a violat şi apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, fetele din Caracal care au dispărut fără urmă de la casele părinților lor, deja începe să-și schimbe tot mai des declarațiile.
Gheorghe Dincă s-a sucit din nou și spune acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, dar că a recurs la un abuz asupra sa alături de alți bărbați și că fata i-a fost luată, din casă, de două persoane.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi a anunțat că dosarul este finalizat și că el va fi trimis la judecători, potrivit Antena 3.
”A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lascoschi, relatează stiripesurse.ro.

Luiza Melencu, una din fetele dispărute din Caracal. Foto: Inquam Photos / George Călin
Luiza Melencu, una din fetele dispărute din Caracal. Foto: Inquam Photos / George Călin

Până la sfârștiul acestei luni, dacă procurorii DIICOT nu trimit dosarul „Caracal” în judecată, Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat, în conformitate cu art. 246 , alin (4), din Noul Cod de Procedură Penală, care prevede că „Durata totală a arestării preventive a inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate depăşi un termen rezonabil şi nu poate fi mai mare de 180 de zile”.
Luiza Melencu, tânăra de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI