Zi importantă pentru Dincă! Declarația care îi poate schimba viața. Cum plănuiește să răstoarne ancheta Caracal

Redacția IMPACT 09.01.2020, 11:47
Zi importantă pentru Dincă! Declarația care îi poate schimba viața. Cum plănuiește să răstoarne ancheta Caracal

Zi decisivă pentru Gheorghe Dincă, bărbatul care este suspectat că a violat şi apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, fetele din Caracal care au dispărut fără urmă de la casele părinților lor.

Gheorghe Dincă, ajuns din nou în fața procurorilor DIICOT

Astăzi este o zi importantă pentru dosarul din Caracal. Gheorghe Dincă, principalul acuzat în cazul anchetei a ajuns în această dimineață la DIICOT unde va fi audiat din nou de procurori. El a ajuns în jurul orei 10, la sediul central al DIICOT din Capitală.
Bărbatul a fost adus cu escortă la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). El purta o şapcă pe cap şi şi-a schimbat înfăţişarea, având barbă şi mustaţă, potrivit Mediafax.
Obârșanu Carmen, avocata familiei Melencu, a făcut precizări importante în fața sediului DIICOT.

„Scenariile sunt foarte multe. Prima variantă ar fi că recunoaște adevărul, asta ar fi cea mai bună variantă și, așa cum spune în cerere, nu a omorât-o pe Luiza. Atunci trebuie să spună unde este fata (n.red. Luiza). Bineînțeles că trebuie întrebat și de cealaltă fată (n.r. Alexandra).
(…) Ne putem aștepta la orice. Dar atunci și procurorii ar trebui să răspundă de ce nu au întrebat amănunțit toate aceste variante și de ce nu au depus demersurile necesare. (…) Nu au vrut să afle adevărul”, a spus avocata, potrivit Antena3.

Deși inițial bărbatul a recunoscut că le-a ucis cu sânge rece pe cele două eleve din Caracal, acesta și-a schimbat din nou declarațiile, motiv pentru care a solicitat să fie reaudiat de procurori. Informația potrivit căreia acesta s-a răzgândit cu privire la declarațiile sale inițiale a aapăur în spațiul public zilele trecute, deși inițial avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi a transmis, potrivit Mediafax, că nu fusese informat referitor la acest aspect.

Gheorghe Dincă dă piept din nou cu anchetatorii. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu
Gheorghe Dincă dă piept din nou cu anchetatorii. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Ghoerghe Dincă a fost arestat anul trecut, aproape de sfârșitul lunii iulie. Potrivit Codului de procedură penală, o personă nu poate fi reținută în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără să fie trimis în judecată. În acest sens, Gheorghe Dincă mai poate sta în arestul Penitenciarului Rahova până pe 22 ianuarie, iar ulterior, ar putea fi eliberat, în măsura în care nu va fi trimis în judecată, potrivit regelementărilor din Codul Penal.

Gheorghe Dincă se sustrage de la acuzații. Pe cine vrea să dea vina Monstrul din Caracal?

Monstrul din Caracal neagă acum, din nou, că le-ar fi ucis pe cele două fete din Caracal, pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. El a găsit acum un țap ispășitor care să răspundă în fața legii pentru faptele comise, pe care l-a găsit în persoana lui Ștefan Risipiceanu, care este chiar complicele lui Dincă, potrivit unor informații transmise de România TV și preluate de stiripesurse.ro

 

Urmăriți Impact.ro și pe