Declarație superbă de iubire pentru Mădălina Ghenea. Imaginile au devenit virale

Corina Oprea 28.05.2023, 22:16

Mădălina Ghenea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Celebrul model este în culmea fericirii de când iubește și este iubită. Partenerul de viață i-a făcut o surpriză de zile mari frumoasei românce, cu care a reușit să o emoționeze complet. Imaginile au devenit virale, sunt mândri tare în această formulă!

Mădălina Ghenea iubește nebunește

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai iubite vedete, dar care încearcă să stea cât mai departe de gura lumii. Nu îi place să își expună viața și să vorbească despre ce se petrece nou, mai ales în plan sentimental. S-a iubit cu bărbați celebri în lumea mondenă, precum actorii Gerard Butler şi Leonardo Di Caprio, dar şi fotbalistul italian Nicolo Zaniolo.

De curând, românca a fost văzută în loja celebrului tenismen Grigor Dimitrov, iar oamenii imediat au tras concluzii cum că cei doi sunt împreună. În timpul turneului de la Madrid nu au fost surprinși în ipostaze romantice, dar apropierea lor a fost foarte suspectă.

Cum a surprins-o tenismenul pe Mădălina

Cei doi nu se mai ascund acum, însă, și au dat frâu sentimentelor dintre ei. Au oficializat relația într-un mod interesant și original. Pentru început, după victoria de la Geneva, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte. Se pare că acesta a cunoscut-o deja pe micuță și aceasta i-a cucerit, alături de mama sa, inima.

Ulterior, acesta a mai scris și  „Amore”, iar alintul i-a fost imediat întors de iubita lui: „Sunt mândră de tine, amore!”

În urmă cu câteva zile însă, cei doi au făcut publică relația lor. Mădălina Și Grigor și-au postat pe Instagram câteva fotografii împreună, dar ulterior le-au șters. Fotomodelul chiar și-a închis contul, dar fanii au apucat să vadă imaginile cu cei doi iubiți. Aceasta a optat pentru o descriere emoționantă, din care reiese că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

„Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a scris românca.

Vedeta l-a etichetat pe sportiv, iar acesta a distribuit imediat postarea, optând tot pentru un mesaj plin de iubire.

„Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”, a scris tenismenul.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe