Gestul greu de înțeles al Mădălinei Ghenea după primele imagini cu noul iubit. Ce a făcut modelul

Olteanu Mariana 17.05.2023, 20:45

Cunoscutul model Mădălina Ghenea a ales să-și refacă viață alături de Grigor Dimitrov. Recent, cei doi au decis să-și oficializeze relația și au postat mai multe poze. Pentru a stârni și mai mult mister în rândul fanilor, aceștia au folosit o descriere inedită.

Mădălina Ghenea are un nou iubit

Cei doi îndrăgostiți au decis să-și oficializeze relația și au postat primele poze împreună. În descrierea pozelor, aceștia au scris „În curând” dând de înțeles fanilor că un eveniment mare este pe cale să se apropie.

Însă, nu a durat mult și cei doi au șters pozele, motivul fiind în continuare un mister. Gestul făcut de cunoscuta actriță este unul de neînțeles. Până să câștige inima Mădălinei Ghenea, tenismenul fost #3 ATP a fost împreună cu celebrități precum: Serena Williams, Maria Sharapova, dar și cu Nicole Scherzinger. De-a lungul timpului, acesta a fost descris ca fiind „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Grigor Dimitrov i-a furat inima

Însă, nici Mădălina Ghenea nu se lasă mai prejos. Aceasta a reușit să cucerească și inima fotbalistului Nicolo Zigolo. La scurt timp după aventura cu acesta, actrița a declarat că încearcă să-și păstreze viața cât mai privată.

„Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip.

Scenariul relației dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov este foarte probabil. Acest lucru a fost scos la iveală de presa din Bulgaria care scrie că iubita tenismenului nu a mai fost văzută în compania acestuia.

Frumoasa româncă, surprinsă în boxa tenismenului

„Actrița și modelul Mădălina Ghenea a luat loc în boxa lui Grigor Dimitrov, la meciul cu Carlos Alcaraz de Madrid. Este ea noua iubită a lui Grisha!? Bulgarul a pierdut, dar fanii lui discută mai mult despre doamna din tribune, pe care camerele au surprins-o de mai multe ori, decât despre prestația din teren.

Ultima femeie din inima lui Grigor Dimitrov a fost fiica unui oligarh rus, Lolita Osmanova. Grigor nu a mai apărut de mult în compania Lolitei. Înainte de asta, băiatul nostru a avut relații cu Maria Sharapova și Nicole Scherzinger”, a scris publicația Debati.bg.

Urmăriți Impact.ro și pe