Declarația superbă făcută de Ștefan Bănică Jr la 10 ani de la divorțul de Andreea Marin. Nimeni nu se aștepta

Stan Filon 26.06.2023, 11:08

Declarație superbă făcută de Ștefan Bănică Jr la 10 ani de la divorțul de Andreea Marin, mama singurei sale fiice. Cântărețul a acordat recent un interviu atipic, în care a vorbit despre familia sa și despre cei trei copii ai lui, lucru destul de rar, deoarece artistul se știe că este foarte discret.

Declarația superbă făcută de Ștefan Bănică Jr la 10 ani de la divorțul de Andreea Marin

Ștefan Bănică Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este sub lumina reflectoarelor de zeci și zeci de ani. A fost vedetă pe vremea lui Ceaușescu și a s-a transformat într-un adevărat star după Revoluția din 1989. Este un artist complet.

Melodiile sale ajung imediat la inimile românilor, dar este cunoscut și ca actor. S-a lansat în lumea filmului pe vremea lui Ceaușescu, în 1986, când a debutat în ”Liceenii”, un film de dragoste românesc regizat de Nicolae Corjos.

Declaratia superba facuta de Stefan Banica Jr la 10 ani de la divortul de Andreea Marin
Declaratia superba facuta de Stefan Banica Jr la 10 ani de la divortul de Andreea Marin

”Toți copiii mei au luat și de la mamele lor”

Ei bine, anii au trecut, iar Ștefan Bănică Jr. are trei copii frumoși, cu trei femei. Recent, artistul a vorbit despre copiii săi, dar și despre mamele lor. Artistul a recunoscut și ce încearcă să-i învețe pe urmașii săi. Sunt adevărate lecții de viață.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. într-un podcast.

Artistul a spus și care este rolul său de tată în viața copiilor lui. S-a folosit de o metaforă pentru a arăta cum își sprijină urmașii.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...