Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, în șoc: “Nu pot să vă descriu frustrarea, supărarea și mâhnirea”

Redacția IMPACT 27.11.2019, 12:59
Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, în șoc: “Nu pot să vă descriu frustrarea, supărarea și mâhnirea”

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! La patru luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, a fost făcut anunțul care a stârnit un val de nemulțumiri din partea familiei tinerei. Rudele fetei s-au arătat indignate, după ce au primit vestea. “Nu pot să vă descriu frustrarea, supărarea și mâhnirea”, este mesajul care a apărut pe pagina de facebook a unchiului tinerei, Alexandru Cumpănașu.

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, în șoc

S-au scurs patru luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar până în acest moment au ieșit la iveală tot felul de informații cutremurătoare în cazul Caracal. O altă informație apărută miercuri, 27 noiembrie, a stârnit o adevărată revoltă în familia tinerei, a cărei situație a îngrozit o țară întreagă.

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul Ovidiu Popescu, cel care a coordonat situația în dimineața zilei de vineri, atunci când polițiștilor nu le-a fost permis să încalce mandatul de percheziție și să intre în casa lui Dincă mai devreme de ora 6.00, poate reveni în magistratură.

Inițial, în urma celor întâmplate, procurorul Popescu a fost suspendat din funcție, însă acum se schimbă lucrurile radical, arată antena3.ro.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a răbufnit pe facebook. Decizia care a stărnit revolta în cazul Caracal
Unchiul Alexandrei Măceșanu a răbufnit pe facebook

“Nu pot să vă descriu frustrarea, supărarea și mâhnirea”

Decizia a căzut ca un trăsnet pentru familia Alexandrei Măceșanu. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a fost cel care a reacționat primul în spațiul online.

„Tupeu de borfasi!!!??. S-au terminat alegerile si acum SISTEMUL isi da proba TUPEULUI. CSM A DECIS retragerea suspendarii si intoarcerea la locul de munca pentru PROCURORUL POPESCU, cel care a stat 19 ore fara sa se intervina cu politia in cazul Alexandrei.

Nu pot sa va descriu frustrarea, supararea si mahnirea familiei. NU NE VINE SA CREDEM PUR SI SIMPLU. CSM a dovedit inca o data ca este un corp de aparat infractorii din justitie. Iar Popescu- un procuror conectat foarte sus. Mai continua ancheta la SIIJ, pana va fi si aceasta desfiintata dupa cum s-a anuntat deja.

Familia Alexandrei este in stare de soc pur si simplu!!!”, a scris el pe pagina de facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe