Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la șapte luni de la dispariția Luizei Melencu

Redacția IMPACT 02.12.2019, 11:28
Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la șapte luni de la dispariția Luizei Melencu

S-au scurs șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, iar anchetatorii au luat o nouă decizie în cazul Caracal! Totul se întâmplă, după ce Gheorghe Dincă a declarat că nu a acționat singur în ceea ce o privește pe fată, ci alături de vecinul și prietenul său, Ștefan Risipiceanu.

Cazul Caracal. Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la șapte luni de la dispariția Luizei Melencu

Au trecut șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, iar anchetatorii au decis ca Gheorghe Dincă să treacă din nou printr-o rundă de audieri în cazul Caracal. Decizia acestora vine după ce Dincă a făcut un denunț șocant pe data de 6 noiembrie, în cadrul căruia a declarat că el a avut un complice.

Mai exact, Dincă susține că el și vecinul său, Ștefan Risipiceanu, au violat-o pe Luiza Melencu. Procurorii DIICOT spun că Risipiceanu „făcea parte din anturajul inculpatului Dincă Gheorghe şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă în cazul Caracal
Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă în cazul Caracal

La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord”, se arată în comunicatul postat pe site-ul instituției DIICOT. Complicele lui Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Gheorghe Dincă le-a declarat anchetatorilor că el le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Gheorghe Dincă le-a declarat anchetatorilor că el le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Ce spun rudele Alexandrei Măceșanu, la patru luni de la dispariția tinerei

Șapte luni de la dispariția Luizei Melencu și patru luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu. În tot acest timp, au ieșit la iveală diverse informații șocante în cazul Caracal, însă oficial nu s-a comunicat încă un răspuns.

Familiile celor două fete trăiesc cu speranța că tinerele sunt în viața și se văd neputincioase în cazul dispariției lor. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a răbufnit pe pagina de facebook.

„Nemernicii de la 112 nici nu au fost audiati la plangerea mea penala fata de batjocorirea Alexandrei in schimb m-au chemat pe mine sa dau explicatii pentru ca le-am facut plangere penala operatorilor 112 si sefului STS!!!! TE IUBIM INGERUL NOSTRU SI TE VOM GASI!!!

Romanilor treziti-va! Pentru romanii care uita atat de usor si functionarii care ne umilesc familiile, protejeaza INTERLOPII si pe DINCA si-i repun in functii pe COMPLICII ACESTUIA voi pune pentru prima data inregistrarea audio cu Alexandra la 112!!! Imi dau lacrimile de cate ori o ascult. Insa UNII decidenti par sa nu aiba suflet sau Dumnezeu! Si nu le pasa sau INTERESUL este prea mare. Probabil copiii lor sunt in siguranta. Oare pentru cat timp?!!”, a postat Alexandru Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe