Ce au descoperit anchetatorii în casa lui Dincă. Detaliul ținut secret până acum

Diana Radu 29.11.2019, 10:49
Ce au descoperit anchetatorii în casa lui Dincă. Detaliul ținut secret până acum

Anchetatorii care se ocupă de dosarul Caracal au făcut o nouă percheziție la casa lui Gheorghe Dincă, după ce au descoperit că acesta a avut un complice împreună cu care a violat-o pe Luiza Melencu, prima fată răpită în luna aprilie. Iată ce au descoperit aceștia.

Noi percheziții la casa lui Gheorghe Dincă. Ce au descoperit anchetatorii

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă. Ștefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la începutul anchetei, de către procurori, însă acum procurorii au găsit probe biologice împotriva acestuia chiar în casa lui Gheorghe Dincă.

Ce au descoperit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă. Sursă foto: Cancan
Ce au descoperit anchetatorii în casa lui Gheorghe Dincă. Sursă foto: Cancan

Anchetatorii au descoperit pe salteaua din camera principalului suspect în acest caz mai multe probe care îl acuză pe Ștefan Risipiceanu, anume salivă și spermă. Mai mult, există probele testimoniale care îl acuză pe complicele lui Dincă. În momentul în care individul a fost ridicat de acasă și dus la Poliție, ar fi spus ”de ce mă rețineți, că nu am violat pe nimeni”, contrar faptului că nu a fost anunțat anterior pentru ce e reținut.

„Pe aceeași pilotă s-a regăsit și saliva Luizei, dar și ADN de la celulele epiteliale în exces care îi aparțin lui Risipiceanu, atât pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă, dar și pe o pilotă dintr-un hambar unde dormea acesta. De asemenea, ADN-ul lui Ștefan Risipiceanu a fost descoperit și în mașina lui Dincă”, a confirmat și jurnalista Adina Anghelescu, la Antena 3.

În data de 14 aprilie 2019, Gheorghe Dincă ar fi luat-o cu mașina pe Luiza Melencu, o tânără care aștepta la ocazie și a răpit-o prin constrângere cu acte de violență. Tânăra de 18 ani a fost dusă forțat la domiciliul mecanicului în vârstă de 66 de ani din Caracal și abuzată în casa acestuia împreună cu vecinul și bunul său prieten Ștefan Risipiceanu.

Urmăriți Impact.ro și pe