Decizie de ultimă oră a RCS-RDS. Ce se întâmplă cu facturile

Andrei Cezar 15.04.2020, 10:43
Decizie de ultimă oră a RCS-RDS. Ce se întâmplă cu facturile

Decizie de ultimă oră luată de reprezentanții RCS-RDS. Beneficiarii sunt în special persoanele în vârstă care vor avea prioritate între anumite ore în agențiile companiei pentru a putea plăti faturile. În plus, operatorul de telecomunicații vine în sprijinul tuturor cleinților și a pus la dispoziție optiunea de a primi factura prin WhatsApp.

RCS-RDS, decizie de ultimă oră privind facturile

RCS-RDS se alătură companiilor care vin în sprijinul persoanelor în vârstă și le va acorda proritate pentru plata facturilor în toate magazinele din țară, mai puțin cele închise deja, din cadrul marilor centre comerciale. Astfel, vârstnicii de peste 65 de ani vor beneficia de această măsură, între orele 11 și 13. De asemenea, aceștia vor putea fi ajutați de către alți membri ai familiei să plătească facturile și online. În acest sens, pe site-ul Digi | RCS-RDS a fost pus la dispoziție un ghid extrem de simplu. În afară de acest lucru, compania oferă tuturor clienților posibilitatea de a primi factura pe WhatApp.

Cum primești factura de la Digi pe WhatsApp

Opțiunea de a primi factura prin intermediul WhatsApp a fost introdusă de Digi încă de la sfârșitul anului trecut. Iar în aceste vremuri în care distanțarea socială este necesară, această opțiune devine una extrem de utilă.

Ce trebuie făcut pentru a primi factura pe WhatsApp? Nimic mai simplu. Este suficient să introduceți în lista de contacte numărul de telefon 031 6300505. În momentul în care vi s-a emis factura, veți primi un mesaj de informare pe același cont. Iar pentru a putea vizualiza în format PDF factura Digi va trebui să introduceți textul „FACTURA”. Astfel, înştiinţarea prin WhatsApp a fost activată, scrie playtech.ro

În același timp, operatorul a venit în sprijinul utilizatorilor cu un videoclip prin care explică foarte clar pașii care trebuie urmați pentru plata facturilor online, printr-un sistem sigur. Astfel se evită deplasarea inutilă la ghișee.

Urmăriți Impact.ro și pe