Digi RDS RCS, decizie fără precedent! Mii de pensionari vor fi afectați

Redacția IMPACT 13.03.2020, 19:52
Digi RDS RCS, decizie fără precedent! Mii de pensionari vor fi afectați

Abonații Digi RDS RCS vor fi afectați de o decizie de ultimă oră luată de reprezentanții companiei de telecomunicații. Criza globală din momentul de față afectează și modul în care se desfășurau până la acest moment anumite operațiuni, considerate simple de către utilizatori. Cei mai defavorizați vor fi pensionarii, mai ales în perioada imediat următoare.

Digi RDS RCS, decizie fără precedent! Mii de pensionari vor fi afectați

Criza epidemiologică lansată la nivel global îi afectează și pe vârstnicii din România. Mai mult, toți cei care obișnuiau să meargă fizic la sediile companiei Digi RDS RCS vor fi nevoiți să renunțe la acest obicei. În următoarea perioadă, fie că este vorba despre plata facturilor sau semnalarea problemelor tehnice, toate acestea se vor desfășura exclusiv în mediul online.

Digi RDS RCS, decizie fără precedent! Mii de pensionari vor fi afectați
Criza sanitară îi afectează în special pe pensionarii care vor fi nevoiți să își plătească în mediul online facturile

Mai mult, reprezentanții companiei își sfătuiesc abonații să nu se mai prezinte fizic la sediile Digi și să efectueze plata facturilor online, pe platforma special desemnată. Totodată, batrânii sunt considerați a fi în grupă de risc, astfel că în perioada următoare vor fi nevoiți să se țină departe de cozile pentru plata diverselor facturi.

Mii de pensionari vor fi afectați de o asemenea decizie. Aici ar mai putea să se adauge și problema că vârstnicii sunt neîncrezători când vine vorba de efectuarea plăților în acest mod. De aceea, preferă de multe ori să plătească cash, susținând că evită riscurile în acest mod.

Abonații Digi pot plăti locul de parcare prin SMS

Abonații Digi pot plăti parcarea înainte de a ajunge la destinație, printr-un serviciu inedit lansat de companie, la mijlocul lunii trecute. Mai mult, a fost lansat un serviciu prin care utilizatorii pot plăti prin mesaje scrise de tip SMS tarifele pentru locul de parcare. Este vorba despre un serviciu lansat recent, și care poate fi utilizat în 25 de orașe din România, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Cluj, Arad, Timişoara sau Piteşti.

Urmăriți Impact.ro și pe