Decizia pe care o ia Mega Image pentru toate persoanele în vârstă. E valabilă începând de luni, 23 martie

Stan Filon 21.03.2020, 16:40
Decizia pe care o ia Mega Image pentru toate persoanele în vârstă. E valabilă începând de luni, 23 martie

Supermarketul Mega Image a anunţat unele măsuri în contextul epidemiei în care se află România. Astfel, persoanele în vârstă vor avea înâietate la intrarea în magazinele proprii. De asemenea, persoanele în vârstă vor face cumpărături după un program diferenţiat de restul persoanelor.

Decizia pe care o ia Mega Image pentru toate persoanele în vârstă şi pentru cele cu dizabilităţi

Mega Image a hotărât ca, în contextul în care ţara noastră se află, persoanele în vârstă să aibă prioritate la a face cumpărături în magazinele din toată ţara, în faţa celorlalte persoane, acestea benficiind şi de un program diferenţiat.

Bătrânii vor avea prioritate în magazinele MEga Image
Bătrânii vor avea prioritate în magazinele MEga Image. Sursa foto: zoso.ro

Mega Image a anunţat astfel că persoanele vârstnice şi cu dizabilităţi vor putea face cumpărături între orele 07:00-08:00, începând din data de 23 martie. În intervalul orar anunţat de Mega Image, la primele ore ale dimineţii, vor face cumpărături persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, precum şi persoanele cu handicap.

În acestă perioadă dificilă prin care trecem, noi, ca retailer, avem un rol crucial și o mare responsabilitate prin urmare ne-am mobilizat și depunem toate eforturile pentru a rămâne în continuare un loc sigur pentru cumpărături, atât în magazine, cât și în mediul online.

În continuare, siguranța e cea mai importantă și acționăm conform unui plan de măsuri pe care le-am pus deja în aplicare. Pentru a reuși să trecem cu bine de această perioadă, e nevoie ca împreună cu clienții, partenerii și întreaga comunitate să depunem un efort comun și să dăm dovadă de implicare și înțelegere. E important să respectăm regulile de siguranță și recomandările din partea autorităților, să consumăm responsabil și echilibrat„, a spus Mircea Moga, CEO Mega Image.

De asemenea, Mega Image anunţă că magazinele sale, inclusiv cele non-stop, vor avea un program limitat în perioada următoare, respectiv între orele 08:00 şi 22:00.

Supermarketul a limitat timpul de funcţionare pentru că în această perioadă magazinele sunt igienizate, dezinfectate, timpi care au fost prelungiţi, probabil, ţinând cont de contextul actual în care ne găsim.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...