EXCLUSIV

Decizia neașteptată pe care a luat-o Anca Pandrea la 76 de ani. Actrița a ales să facă o schimbare majoră în viața ei. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 25.08.2022, 07:00
Decizia neașteptată pe care a luat-o Anca Pandrea la 76 de ani. Actrița a ales să facă o schimbare majoră în viața ei. EXCLUSIV

Actrița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a chemat de mai multe ori ambulanța, motiv pentru care a și refuzat propunerile prietenelor de a petrece o vacanță împreună în Anglia sau Germania. În cele din urmă, aceasta a fost convinsă să plece pentru câteva zile departe de capitală, unde nu doar s-a relaxat, ci a și îmbinat utilul cu plăcutul. A făcut sport și tratament pentru afecțiunile sale.

Ce decizie a luat Anca Pandrea

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Aceasta a avut Covid la finele lui 2021, suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Recent, ea a avut mâna stângă imobilizată în ghips, după ce a leșinat în casă. Motive suficiente pentru fosta actriță, încât aceasta să se ferească de căldură.

După ce a refuzat propunerile prietenelor de a petrece o vacanță împreună în Anglia sau Germania, în cele din urmă, aceasta a fost convinsă să plece pentru câteva zile departe de capitală, la aer curat, unde nu doar s-a relaxat, ci a și îmbinat utilul cu plăcutul. Ea s-a apucat de sport, la 76 de ani, fără a exagera însă, date fiind problemele sale de sănătate cu care s-a confruntat, iar în prezent se simte mai în formă ca oricând.

„Merg la sala de gimnastică. Peste câteva zile mă voi întoarce acasă”, ne-a mărturisit aceasta.

Se teme de căldură

Actrița nu ne-a ascuns faptul că-i este foarte teamă să iasă din casă, din cauza caniculei.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în utimul timp. Mi-e frică de căldură”, a spus aceasta pentru impact.ro

Anca Pandrea va continua să facă sport și mișcare, dar la ore la care afară nu va fi foarte cald.

Decizia neașteptată pe care a luat-o Anca Pandrea la 76 de ani. Actrița a ales să facă o schimbare majoră în viața ei. EXCLUSIV

Care era cauza leșinurilor sale

După ani de zile, actrița care a leșinat de mai multe ori în casă, a aflat că principala cauză o constituie faptul că ea nu mănâncă deloc sărat, dat fiind că are și alte afecțiuni, cum ar fi insufieciența pulmonară și cea cardiacă.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, ne spunea aceasta.

De când a aflat că trebuie să mănânce sărat, Anca Pandrea ascultă sfatul medicului, iar cel care o ajută și i-a fost alături și la spital este actorul Victor Ila.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: