EXCLUSIV

Motivul pentru care Anca Pandrea s-a închis în casă. Ce teamă mare are actrița. „Nu am cum să plec” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 30.06.2022, 17:46
Motivul pentru care Anca Pandrea s-a închis în casă. Ce teamă mare are actrița. „Nu am cum să plec”  EXCLUSIV

Actrița are mari probleme de sănătate și a chemat de mai multe ori ambulanța, motiv pentru care preferă să nu iasă din casă din cauza caniculei. Aceasta a refuzat propunerile prietenelor de a pleca în vacanță în Anglia sau Germania și preferă să stea închisă în casă.

A aflat care e cauza leșinurilor sale

După decesul lui Iurie Darie, Anca Pandrea a rămas să locuiască singură în casa moștenită de la familia sa, din buricul capitalei. În anii scurși de când și-a pierdut jumătatea, actrița a avut alături de ea câteva prietene bune, care i-au mai alinat durerea. La acestea a apelat de ficare dată când i s-a făcut rău, în propria casă, ș tot cu amicele sale a fost plecată în mici concedii.

În această vară însă, din cauza problemelor de sănătate, Anca Pandrea le-a refuzat propunerile de a merge în vacanță. Actrița ne-a mai spus că-i este foarte teamă să iasă din casă, din cauza caniculei.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în utimul timp. Mi-e frică de căldură”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

După ani de zile, actrița cae a leșinat de mai multe ori în casă, a aflat că principala cauză o constituie faptul că ea nu mănâncă deloc sărat, dat fiind că are și alte afecțiuni, cum ar fi insufieciența pulmonară și cea cardiacă.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investgațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că tebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta.

 

Motivul pentru care Anca Pandrea s-a închis în casă. Ce teamă mare are actrița. „Nu am cum să plec”  EXCLUSIV
Anca Pandrea

A avut mâna în ghips

De când a aflat că trebuie să mănânce sărat, Anca Pandrea ascultă sfatul medicului, iar cel care o ajută și i-a fost alături și la spital este actorul Victor Ila.

„Tot încerc să mănânc, Victor Ila îmi cumpără brânză, mi-a luat un pui, trece pe la mine când are pauză la facultate. El e lector la Facultatea de Construcții unde predă franceza. Suntem prieteni foarte buni”, a completat aceasta.

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Aceasta a avut Covid la finele lui 2021, suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, mai veche, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Recent, aceasta a avut mâna stângă imobilizată în ghips, după ce a leșinat în casă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: