Câţi bani iau Mihai Bobonete şi Andra de la Românii au talent. S-au aflat salariile juraţilor

Ioana Bucur 14.03.2022, 08:53
Câţi bani iau Mihai Bobonete şi Andra de la Românii au talent. S-au aflat salariile juraţilor

Sezonul numărul 12 al celebrului show de la PRO TV a adus o schimbare majoră la masa juraților. Alexandra Dinu și Florin Călinescu s-au retras din proiect, alte două vedete îndrăgite ale postului fiind alese în locul lor. Dar ce diferențe se fac între vechii și noii membri ai echipei? S-a aflat câți bani ar lua Mihai Bobonete şi Andra de la „Românii au talent”.

„Aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”

De 12 sezoane, „Românii au talent” se bucură de un succes uriaș în rândul publicului de la noi din țară. Numerele spectaculoase văzute pe scenă, poveștile emoționante ale concurenților și, nu în ultimul rând echipa de la masa jurților și din culisele show-ului formează, an de an, o combinație ce cucerește inimile telespectatorilor.

Au fost emoții destul de mari pentru fanii emisiunii. Înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon, s-a aflat că Florin Călinescu și Alexandra Dinu s-au retras din proiect. N-a durat mult până când au fost dezvăluite numele celor două vedete care se alătură juriului „Românii au talent”: Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

O ocazie de nerefuzat pentru actorul din „Las Fierbinți”, care a mărturisit că a fost fanul emisiunii încă de la lansare.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Bobonete.

Câţi bani iau Mihai Bobonete şi Andra de la Românii au talent. S-au aflat salariile juraţilor
Juriul „Românii au talent”

Câţi bani iau Mihai Bobonete şi Andra de la Românii au talent

Combinația pare să fie una reușită și pe placul fanilor show-ului de la PRO TV, însă unii nu au putut să nu se întrebe ce diferențe se fac între vechii și noii membri ai juriului.

Se pare că Mihai Bobonete ar primi o sumă frumoasă pentru un sezon de emisiune: între 20.000 și 30.000 de euro. Andra, în schimb, ar încasa undeva la 12.000 de euro pe lună. Făcând un scurt calcul matematic, pentru cele patru luni de emisiune, soția lui Cătălin Măruță ar primi în cont suma de 48.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...