Decizia luată de Adela Popescu și Radu Vâlcan imediat cum s-a terminat starea de urgență

Iancu Andreea 17.05.2020, 15:44

În timp ce perioada stării de urgență a dat bătăi de cap cuplului Adela și Radu, relaxarea măsurilor i-a adus în fața unei decizii importante. Cei doi au reușit să găsească o soluție pentru a se putea destinde după perioada dificilă.

Au fost nevoiți să facă față unei perioade grele

Pandemia de coronavirus reprezintă un motiv de neliniște pentru întreaga planetă, dată fiind rapiditatea cu care se desfășoară transmiterea virusului. Nici măcar vedetele nu au avut o viață ușoară, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan știu deja asta.

O bună parte din perioada stării de urgență a petrecut-o Adela de una singură cu cei doi copii. Radu era prins cu filmările pentru o nouă emisiune Insula iubirii și apoi a fost nevoit să rămână în izolare. Totuși, tânăra mămică a reușit să facă față provocărilor și să se împartă între emisiune și casă. Întoarcerea lui Radu a reprezentat, însă, o gură de aer proaspăt.

Sursă foto - Instagram
Sursă foto – Instagram

Adela și Radu au „evadat” din Capitală

Imediat după ridicarea restricțiilor de circulație, Adela și Radu au decis să părăsească locuința din București. Astfel, cuplul împreună cu cei doi băieței, Andrei și Alexandru, au pornit la drum spre un loc minunat.

Localitatea în care Adela s-a născut le aduce mereu bucurie. Așadar, îmbarcați în mașină, Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns la Șușani. Aici, atât cuplul cât și cei mici s-au putut relaxa în voie la iarbă verde, pe pajiște și în compania celor dragi din familie. O adevărată gură de aer proaspăt după o perioadă dificilă.

Și cum stăteam noi pe canapeaua de acasă imaginându-ne tot felul de scenarii din locații care mai de care, ne-am dat seama ca tot ce ne dorim de fapt este să facem un picnic la…Șușani. Și-am facut 🙂 Cum a fost weekend-ul vostru?, a fost mesajul postat de Adela Popescu pe un cont de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...