Ce s-a petrecut cu Adela Popescu în timpul în care Radu Vâlcan a lipsit de acasă. ”Această perioadă ne schimbă”

Iancu Andreea 12.05.2020, 09:53
Ce s-a petrecut cu Adela Popescu în timpul în care Radu Vâlcan a lipsit de acasă. ”Această perioadă ne schimbă”

Ne aflăm aproape de finalul stării de urgență, când lucrurile se vor relaxa treptat. Cu toate acestea, nu putem nega că perioada prin care am trecut cu toții a fost una dificilă. Adela Popescu a detaliat într-un interviu pentru viva.ro, cum a fost viața ei în perioada de izolare și prin ce provocări a trecut. Vedeta povestește cu emoție cum s-a descurcat fără soțul său, Radu, în tot acest timp.

Cum arată o zi de izolare în viața familiei Popescu-Vâlcan

Adela este o fire puternică și expansivă, mereu plină de voie bună și energie. Totuși, perioada de izolare i-a cam pus și ei bețe în roate. Gazda emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, a dezvăluit cum a fost să petreacă atât de mult timp doar în casă.

Familia în formulă completă Sursă foto - unica.ro
Familia în formulă completă
Sursă foto – unica.ro

Noi și înainte de această perioadă petreceam mult timp acasă. Suntem obișnuiți să fim toți acasă și să ne bucurăm de jocurile copiilor sau de mesele împreună, așa că din acest punct de vedere nu ne-a surprins perioada de izolare.

Totuși, Adela recunoaște că duce dorul ieșirilor la terasă sau la film, însă au reușit să se adapteze. Pentru a nu pune în pericol copiii și nici pe ceilalți membrii ai familiei, Adela și Radu au amenajat un picnic în curte sau seri de film în casă.

Adela și Radu alături de cei mici în vacanță
Adela și Radu alături de cei mici în vacanță

Dorul de familie, alinat prin intermediul tehnologiei

Adela ne-a obișnuit cu imaginile alături de întreaga familie, mai ales la zile de sărbătoare. De data aceasta, sărbătorile pascale au fost petrecute prin apeluri video și la telefon.

În această perioadă am descoperit noi provocări, precum să comunicăm de la distanță cu oamenii dragi. A fost Paștele și mi-ar fi plăcut să fiu alături de ai mei, să stăm cu toții la masă, dar am stat de vorbă prin apeluri video și ne-am văzut așa.

Adela, de una singură alături de cei mici, în izolare
Adela, de una singură alături de cei mici, în izolare

Cea mai dificilă perioadă, lipsa lui Radu

Cea mai mare provocare prin care a trebuit să treacă Adela a fost gestionarea căminului fără ajutorul lui Radu. Prezentatorul a fost nevoit să plece pentru a filma o nouă emisiune Insula iubirii. Astfel, Adela a preluat rolul de a avea grijă de casă și de cei mici, totul în timp ce trebuia să fie prezentă și la emisiune.

La începutul perioadei, Radu a fost plecat cu filmările pentru emisiune și eram singură. Cred că atunci a fost mai dificil, mai ales că atunci când a revenit a stat două săptămâni în carantină.

Urmăriți Impact.ro și pe