Decizia inedită luată de Bănel Nicoliță și fosta sa soție. Ce vor face de Paște, puțini oameni s-ar gândi la asta

Decizia inedită luată de Bănel Nicoliță și fosta sa soție. Ce vor face de Paște, puțini oameni s-ar gândi la asta

Bănel Nicoliță și soția acestuia au luat decizia care a uimit pe toată lumea, având în vede că cei doi au divorțat în urmă cu un an. Cei doi au decis însă să păstreze o relație armonioasă de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Bănel Nicoliță a luat decizia care a uimit pe toată lumea

În urmă cu un an, Bănel Nicoliță decidea că este potrivit ca drumul său să se despartă de cel al soției sale, în ciuda faptului că au doi copii împreună. Cei doi au făcut public divorțul în urmă cu un an, astfel că au păstrat discreția în ceea ce privea separarea lor. Acest lucru s-a aflat abia după ce fostul jucător de la Steaua a fost surprins pe litoralul românesc alături de o altă femeie.

După divorț, Cristina, fosta soție a lui Bănel, a rămas cu vila dar și cu grădinița pe care o aveau împreună, în timp ce Bănel s-a mulțumit cu un apartament cu două camere. Aceștia au decis să păstreze o relație amiabilă de dragul celor două fete pe care le au: Amalia și Natalia. Fosta soție a declarat în exclusivitate pentru Playsport.ro, faptul că de Paște, Bănel va reîntregi familia, un lucru din ce în ce mai întâlnit în cazul cuplurilor divorțate.

”Paștele o să îl petrecem în familie. Cel mai probabil o să vină și Bănel de Paște pentru copii, dar încă nu este bătut nimic în cuie”. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni aceasta ne mai spunea și faptul că jucătorul se interesează de cele două copile ale sale: Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, a declarat Cristina pentru Playsport.ro

Cristina era nemultumita de faptul că Banel trecea tot mai rar pe acasa, lucru care a dus la divortul celor doi
Cristina era nemultumita de faptul că Banel trecea tot mai rar pe acasa, lucru care a dus la divortul celor doi

Motivul care stă la baza separării celor doi

Unul dintre motivele care stau la baza divorțului lui Nicoliță, este faptul că acesta își neglija familia în detrimentul carierei sale fotbalistice. Potrivit spuselor apropiaților familie lui Bănel, ani la rând acesta pleca la Făurei în timp ce soția rămânea singură cu cele două fete dar și cu grădinița.

Dorința arzătoare a fostului jucător de la Steaua era de a aduce echipa din Făure pe culmile cele mai înalte, însă a pierdut din vedere faptul că trebuia să aibă grijă și de familie. Totodată, o mare parte din veniturile acestuia le investea în echipa respectivă. Cristina avea de multe ori ceturi cu Bănel Nicoliță din cauza acestui lucru.

”Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, informau cunoscuți ai acestora în urmă cu ceva vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe