Decizia finală luată de Dan Petrescu după ce anunțase că pleacă de la CFR Cluj. Ce se va întâmpla după următorul meci din campionat

Marian Cărăvan 04.11.2020, 10:02
Decizia finală luată de Dan Petrescu după ce anunțase că pleacă de la CFR Cluj. Ce se va întâmpla după următorul meci din campionat

Dan Petrescu a tulburat apele la CFR Cluj, după ultimele declarații. Extrem de nervos după meciul pierdut cu Gaz Metan, tehnicianul campioanei a declarat că vrea să plece de la echipă. Dan Petrescu a luat decizia finală după ce anunțase că pleacă de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a luat decizia finală, după ce a anunțat că pleacă de la CFR Cluj

Extrem de nervos după meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe de o parte din cauza arbitrajului, pe de altă parte din cauza problemelor de lot, Dan Petrescu a anunțat nici mai mult, nici mai puțin, că pleacă de la CFR Cluj. Și chiar în această săptămână, după meciul de Europa League, cu AS Roma. După ce s-a mai liniștit, „Bursucul” a luat decizia finală. Nu va pleca după meciul de joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, cu AS Roma. Se va întâmpla după următorul meci de campionat, cel cu FC Argeș, la care patronul Neluțu Varga anunțase că nu vrea să-și trimită echipa.

„După meciul cu Mediaş am fost foarte nervos pentru ceea ce am văzut pe teren, nu am avut jucătorii pe care îi voiam, apoi felul în care am fost arbitrat. Şi asta se întâmplă de foarte mult timp. Am tras un semnal de alarmă, şi pe fondul nervilor am spus că am nevoie de o pauză şi asta este realitatea. E prima oară când zic acest lucru de când sunt în fotbal, pentru că s-au adunat prea multe.

Pauza va fi după meciul cu FC Argeş, de câteva zile, pentru că sunt atâtea probleme la echipă. Sper ca după pauza de după meciul cu Piteşti să-mi încarc bateriile şi să nu mai dau satisfacţie adversarilor care se gândesc că dacă eu voi pleca, CFR va fi mai slabă şi să încerc să duc contractul până la final”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu ramane deocamdata la CFR Cluj
Dan Petrescu ramane deocamdata la CFR Cluj

Dan Petrescu așteaptă un transfer

După ce s-a mai liniștit, Dan Petrescu a vorbit și despre așteptările pe care le are la CFR Cluj. Nemulțumit în dese rânduri de „subțirimea” lotului, Dan Petrescu spune că așteaptă acum și un transfer. Este vorba despre Ben Youssef, un jucător liber de contract, care a mai evoluat în Liga 1, la Astra. Este un fundaș central în vârstă de 31 de ani, care a bifat 48 de selecții în naționala Tunisiei.

„Sunt foarte mulţi accidentaţi, cred că avem doar 14 sau 15 jucători pregătiţi să joace, avem probleme mari de lot. Mai avem jucători, dar aceia nu sunt trecuţi pe lista UEFA, cum ar fi Costache, Aurelio şi Soares, plus (Syam) Ben Youssef, care sperăm cât mai repede să fie jucătorul nostru. Va fi un meci foarte, foarte greu (n.r. – cel cu AS Roma, de joi), cu 15 gladiatori, să zicem aşa. Şi nu aş vrea să îi las pe jucători tocmai acum. Au nevoie de mine şi eu de ei”, a mai declarat Dan Petrescu.

Ben Youssef ar veni la CFR Cluj la momentul oportun. Campioana are în acest moment patru fundași centrali în lot (Burcă, Ciobotariu, Vinicius şi Cestor). Dintre aceștia, Burcă este infectat cu noul coronavirus, iar Vinicius și Cestor sunt accidentați.

Urmăriți Impact.ro și pe