Scandal de proporții la CFR Cluj. Patronul echipei sare la gâtul lui Dan Petrescu: „Numai să se plângă știe”

Marian Cărăvan 03.11.2020, 16:16
Scandal de proporții la CFR Cluj. Patronul echipei sare la gâtul lui Dan Petrescu: „Numai să se plângă știe”

Campioana României stă pe un butoi de pulbere. Situația e pe cale să explodeze în Gruia după ultimele declarații. Pe de o parte, antrenorul Dan Petrescu se plânge de arbitraje potrivnice și îi bate obrazul conducerii că nu îi aduce jucători, declarând că vrea să plece de la echipă. Pe de altă parte, patronul Neluțu Varga, iritat de afirmațiile tehnicianului, iese la atac.

Scandal de proporții la CFR Cluj. Înțepături între patronul echipei și antrenorul Dan Petrescu

Patronul campioanei, Neluțu Varga, pare a nu mai suporta declarațiile pe care le dă Dan Petrescu. Totul a culminat duminică seara, după eșecul din Gruia, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. Dan Petrescu s-a plâns, și nu pentru prima oară, de arbitraj ostil. Totodată, i-a bătut obrazul patronului, că nu îi aduce jucătorii doriți, iar lotul este foarte subțire. Desele accidentări au subțiat lotul campioanei, iar tehnicianul a făcut improvizații. Mai mult decât atât, Dan Petrescu susține nici mai mult, nici mai puțin, că va pleca de la CFR, după meciul de joi cu AS Roma, din Europa League.

Patronul Neluțu Varga pare deranjat de toate declarațiile lui Dan Petrescu. Însă dialogul dintre cei doi se poartă prin intermediari, informează GSP. Reproșurile curg în valuri.

„Se plânge de jucători, dar cred că i-am adus 47 de fotbaliști la echipă. M-a pus să-l aduc pe Chipciu, am făcut un efort financiar imens pentru România și cât l-a folosit pe Chipciu? Îl ține numai prin tribună. Pe Pereira la fel, alt fotbalist care ar trebui să joace și nu prea joacă. Se plânge de stoperi, că n-are, dar deja e pe drum un stoper! Numai să se plângă știe!”, ar fi spus Neluțu Varga.

Situatie tensionata la CFR Cluj
Situatie tensionata la CFR Cluj

Afirmația care l-a deranjat pe patronul CFR-ului

După meciul de pomină cu Gaz Metan Mediaș, în care campioana a reclamat trei lovituri de la 11 metri, precum și neacordarea unui gol valabil marcat de Costache, antrenorul Dan Petrescu a făcut afirmații dure, care nu au rămas fără urmări.

„Nu vreau să mai stau după meciul cu Roma. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Vreau și eu o pauză, nu mai pot! Să vină cineva să facă față la tot ce e aici, nu doar arbitrajul, sunt și alte probleme.

Nu are rost să mai venim pe la meciuri. Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Eu nu mai pot, să vină altcineva să facă performanță. Dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?!

Aici s-a făcut performanță cât timp am fost ascultat și mi s-au adus ce fotbaliști am cerut. Acum nu s-au adus, deși sunt jucători liberi de contract care așteaptă”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Patronul i-a oferit lui Dan Petrescu o replică acidă.

„Dacă e supărat că nu s-au investit bani, atunci să spună public și câți bani a încasat în 2019 și 2020! Cred că dacă punem salariul și toate primele, de Europa și toate celelalte bonusuri, ajunge la vreo 2,5 milioane de euro”, le-ar fi spus Neluţu Varga apropiaţilor.

Pentru CFR Cluj urmează joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, meciul cu AS Roma, din grupele Europa League.

Urmăriți Impact.ro și pe