Decizia de ultimă oră luată de Antena 1 cu Acces Direct. Ce se întâmplă cu cea mai amendată emisiune din istorie

Rădulescu Valentin 22.06.2020, 13:26

Celebra emisiune Acces Direct, prezentată de Mirela Vaida, a avut un succes enorm în ultimele luni. Dar din păcate primit și câteva amenzi usturătoare. Acum însă, Antena 1 a luat o decizie cu privire la difuzarea emisiunii care a făcut-o vedetă pe Vulpița.

Antena 1 a luat o nouă decizie cu privire la difuzarea emisiunii Acces Direct!

Cea mai amendată emisiune din istorie se va difuza acum și în weekend, se arată potrivit paginademedia.ro. Antena 1 a luat o decizie de ultim moment, iar acum emisiunea în care Vulpița a devenit celebră se va difuzat 6 zile din șapte. Începând cu data de sâmbătă, 27 iunie, la ora 17:00 se va difuza o ediție înregistrată. Nu se știe însă dacă această ediție îi mai are în prim plan pe Vulpița și Viorel.

Acces Direct a crescut numărul audiențelor după ce Vulpița și Viorel au început să își facă apariția din ce în ce mai des. În ultimele șase luni Antena 1 a doborât recorduri la numărul de telespectatori, dar sau ales și cu amenzi pe măsură. În ciuda celor întâmplate, oficialii postului tv au decis ca emisiunea să se difuzeze mai multe zile la rând. Așadar, telespectatorii vor avea doar o zi fără emisiunea Acces Direct. Totodată, emisiunea va fi în continuare prezentată de Mirela Vaida.

Decizia de ultimă oră luată de Antena 1 cu Acces Direct. Ce se întâmplă cu cea mai amendată emisiune din istorie
Decizia de ultimă oră luată de Antena 1 cu Acces Direct. Ce se întâmplă cu cea mai amendată emisiune din istorie

Acces Direct, cea mai amendată emisiune din prezent

Deși a avut un succes imens, emisiunea Acces Direct a fost amendată din ianuarie și până acum. În doar șase luni, Antena 1 a primit patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului, trei dintre ele fiind pentru difuzarea ”telenovelei” cu Vulpița. În total Antena 1 a fost amendată cu 130.000 de lei, adică aproape 30.000 de euro.

În luna Februarie a venit prima amendată pentru difuzarea serialului cu Vulpița, aceasta fiind în valoare de 100.000 de lei. A doua amendă luată de Antena 1 a fost în luna Aprilie, atunci când a fost sancționată cu 10.000 de lei. În luna iunie, postul tv a strâns deja doua amenzi, una de 15.000 de lei pe data de 4 iunie, iar alta de 5.000 de lei pe data de 16 iunie. Totodată, Antena 1 aduce și alte schimbări în grila postului. În curând se va redifuza și al doilea sezon din Asia Express, care își va face apariția de trei ori pe săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe