Evaluare Națională. Ce notă a luat Vulpița de la Acces Direct la Capacitate

Iancu Andreea 19.06.2020, 11:15

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cele mai controversate personaje ale showbiz-ului românesc. Cei doi soți apar constant pe micile ecrane, în emisiunea Acces Direct, devenită un fel de telenovelă a cuplului. Povestea de viață a Vulpiței și a lui Viorel este una impresionantă. Oamenii simpli, din Blăgești, au ajuns faimoși în București și stârnesc tot felul de curiozități. Fiind perioada Evaluării Naționale, mulți s-au întrebat ce studii are Veronica.

A terminat cele opt clase primare

A ajuns vedetă de televiziune, însă nu se poate lăuda la fel și cu performanțele școlare. Veronica Stegaru a povestit în cadrul emisiunii Acces Direct ce relație a avut cu școala. Femeia povestește că a finalizat cursurile celor opt clase primare, dar nu a excelat la învățătură.

Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..,, a mărturisit Vulpița, la Acces Direct.

Chiar și așa, vasluianca nu a dat Capacitatea, drept pentru care nu a încheiat complet ciclul primar. Totuși, Veronica se bucură momentan de succesul de a apărea la televizor, în ciuda lipsei studiilor.

Veronica ar fi agresată constant de Viorel Foto - evz.ro
Veronica ar fi agresată constant de Viorel
Foto – evz.ro

Bătută de propriul soț

Un scandal recent care se învârte în jurul Veronicăi din Blăgești este cel legat de Emily Burghelea. Fosta asistentă TV a demisionat în direct după ce a acuzat staff-ul emisiunii că ascunde agresiunile la care e supusă Vulpița.

Astfel, Emily a acuzat-o inclusiv pe Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului, că ascunde adevărul.

Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste asta. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, Mirela, a spus asistenta TV în direct.

Cu toate acestea, Mirela Vaida declară că Emily a fost dată afară pentru că nu a respectat regulile impuse de contract.

Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o. A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună, a spus Mirela Vaida, conform cancan.ro.