Decizia care zguduie clanul Duduianu! Vestea care i-a dărâmat pe frații lui Emi Pian

Stan Filon 21.10.2020, 20:53
Decizia care zguduie clanul Duduianu! Vestea care i-a dărâmat pe frații lui Emi Pian

Frații lui Emi Pian, Grațian și Ciprian Duduianu, riscă ani grei de pușcărie, deși ei solicită să fie puși în libertate. Cei doi au suferit un șoc atunci când au auzit că procurorii cer pedeapsa maximă pentru ei, respectiv 15 ani de închisoare!

Frații lui Emi Pian riscă 15 ani de închisoare

Vara trecută, o partidă de barbut între interlopi s-a sfârșit tragic. Emi Pian și Emanuel Gheorghe, din clanul Rinu, se aflau la acea partidă de barbut pentru a oferi bani cu camătă celor aflați în nevoie. Chiar de la acest lucru cei doi au avut un schimb mai dur de replici, care s-a terminat cu o bătaie crâncenă.

În timpul altercației, tânărul de 28 de ani din clanul Rinu l-a tăiat pe Emi Pian chiar la artera femurală. După ce și-au văzut fratele într-o baltă de sânge, Grațian și Ciprian au fugit după interlopul din clanul Rinu și i-au aplicat o bătaie zdravănă. Cei doi spun însă că nu au avut intenția de a-l omorâ. Chiar din imaginile surprinse de camerele de filmare amplasate pe strada unde a avut loc agresiunea se vede cum cel din clanul Rinu se ridică și o ia la fugă, după ce a primit corecția.

Frații lui Emi Pian riscă 15 ani de închisoare
Frații lui Emi Pian riscă 15 ani de închisoare

Criminalul lui Emi Pian riscă 25 de ani de detenție

Între timp, Emi Pian a tot sângerat, iar liderul clanului Duduianu și-a dat viața chiar în brațele fraților săi, în drum spre spital. Tânărul din clanul Rinu a fost internat cu răni foarte grave, iar procurorii se pare că i-au păsuit pe frații lui Emi Pian până după înmormântarea liderului Duduienilor.

Așadar Ciprian și Grațian au fost lăsați de autorități să-și înmormânteze fratele, după care au fost arestați, la fel ca și criminalul fratelui lor.

În timp ce Emanuel Gheorghe susține că l-a înjunghiat pe Emi, dar a fost în legitimă apărare, frații liderului Duduienilor au făcut recurs la Curtea de Apel și cer să fie puși în libertate, declarând că ei doar l-au bătut pe rivalul lor și că nu au avut intenția să îl ucidă. Procurorii nu s-au lăsat, însă, înduplecați, de nici una dintre părți, ba fac eforturi considerabile pentru ca dosarul să ajungă în tribunal cât mai repede.

Șeful Poliției Române, demis după scandalul întâlnirii din biserică

Ei cer pedepse uriașe pentru cei trei deținuți. Astfel, conform surselor obținute de impact.ro, Emanuel Gheorghe riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor, în timp ce Grațian și Ciprian și-ar putea petrece următorii 15 ani după gratii, dacă judecătorul va decide să le dea pedeapsa maximă cerută de procurori.

Avocatul fraților Duduianu a fost cel care l-ea transmis vestea proastă, iar cei doi frați au rămas șocați când au realizat că pot petrece 15 ani în spatele gratiilor.

Victimă colaterală în scandalul dintre clanuri a căzut chiar șeful Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu. În presă au apărut informații și fotografii cu liderul Poliției Române care s-a întâlnit cu liderii clanului Duduianu, a miezul nopții, într-o biserică din Capitală. El a recunoscut într-un final că întâlnirea a avut loc, dar a spus că le-a cerut interlopilor să devanseze cu câteva ore înmormântarea lui Emi Pian, pentru a se evita aglomerarea. Șeful Poliției Române și-a dat demisia în urma scandalului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...