Clanurile Duduianu și Rinu, întâlnire de gradul 0. Ce sunt obligați să facă acum

Iancu Andreea 13.08.2020, 08:17
Clanurile Duduianu și Rinu, întâlnire de gradul 0. Ce sunt obligați să facă acum

Războiul dintre clanurile interlope Rinu și Duduianu este abia la început. Cei doi frați ai lui Emi Pian vor avea parte de o întâlnire de gradul 0 cu cel care le-a ucis fratele. Procurorii au decis să afle adevărul în zilele următoare, punându-i față în față pe cei implicați în altercație.

Duduianu și Rinu, față în față, în arestul poliției

Toată lumea așteaptă finalul confruntării dintre clanurile interlope, care s-a soldat cu moartea liderului Emi Pian. Deocamdată, Grațian și Ciprian Duduianu, frații victimei, sunt încarcerați într-o celulă pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Aceștia l-ar fi bătut și tăiat pe mâini pe rivalul lor. De altfel, acesta din urmă, Richard Emanuel Gheorghe, se află și el în arestul poliției, în celula alăturată și este de asemenea cercetat.

Potrivit surselor judiciare, care au făcut declarații pentru impact.ro, Ciprian Duduianu l-ar fi lovit pe tânărul de 27 de ani, după ce acesta din urmă încercase să îi taie gâtul lui Pian. De asemenea, Grațian a încercat să-l atace pe Richard cu un cuțit pentru a-și proteja frații. Din nefericire, Emi Pian a fost rănit în altercație și a murit la spitalul Universitar din București.

Totuși, procurorii își doresc o confruntare directă între cei implicați. Se pare că declarațiile lor nu se potrivesc.

“Un verișor al fraților Duduianu a fost și el implicat în altercație și este reținut, fiind acuzat tot de tentativă de omor. Cei trei se află în arestul poliției, chiar lângă celula în care se află Richard Gheorghe. Duduienii spun că nu au făcut altceva decât să se apere de tânărul care primise ordine să îl omoare pe Emi Pian. Ei susțin că nu aveau arme albe și că și-au folosit decât mâinile și picioarele în acea bătaie, în timp ce membrii clanului Rinu susțin că Duduienii erau blindați de arme albe. Așa că vor sta față în față și va avea loc o confruntare, iar un procuror va decide cum s-au întâmplat, cu exactitate, faptele și ce încadrare riscă fiecare”, ne-au mai spus sursele noastre.

Fiul lui Emi Pian, devastat după moartea tatălui său
Fiul lui Emi Pian, devastat după moartea tatălui său

Gabriel Duduianu, fiul lui Pian, a leșinat

Aly este cunoscut ca fiind un tânăr cuminte, care nu se implică în acte de cămătărie sau alte fapte de acest gen. El a fost martor al masacrului și a început să țipe atunci când și-a văzut tatăl rănit. Fiul lui Emi Pian a dat declarații chiar în dimineața de după eveniment, însă era extrem de șocat și incoerent.

Gabriel Duduianu (Aly) a fost nevoit să ajungă din nou la poliție, ca martor. Însă, rememorarea evenimentului l-a făcut să își piardă cunoștința. Conform surselor, tânărul este foarte afectat de pierderea tatălui său. Aly plânge fără oprire, nu doarme și nici nu poate mânca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...