De cine este curtată Irina Tănase. Gata, Liviu Dragnea e istorie!

Ioana Bucur 04.02.2022, 08:09
De cine este curtată Irina Tănase. Gata, Liviu Dragnea e istorie!

O poveste de dragoste în care nu mulți au crezut, dar care dovedise că poate rezista unor încercări cumplite, s-a sfârșit într-un mod cât se poate de public și scandalos. De la despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase s-a ferit să apară prea mult în spațiul public, singurele ei declarații fiind legate de relația cu fostul politician. Se pare că lucrurile s-au schimbat și un nou admirator a apărut în viața ei.

Irina Tănase, curtată de un nou admirator?

După aproape cinci luni de la momentul în care Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, iar Irina Tănase declara că merge „să-și ia bărbatul acasă”, povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Inițial, Irina Tănase a negat cu vehemență că ea și Liviu Dragnea nu mai formau un cuplu și că ar fi fost surprinsă de acesta cu un alt bărbat, mai exact fostul ei iubit.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a fost reacția ei.

Zilele s-au transformat în săptămâni și în luni, iar separarea pare că este una permanentă. Recent, Irina Tănase a fost surprinsă pe străzile din București cu un buchet uriaș de trandafiri albi în brațe, semn că în viața blondei și-ar fi făcut apariția un nou admirator.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost fotografiată de echipa de paparazzi a publicației Cancan la intrarea într-un atelier de creație vestimentară specializat pe rochii pentru evenimente speciale. La ieșirea din salon, avea în brațe un buchet uriaș de flori pe care l-a așezat cu grijă în mașina de lux pe care o conduce, înainte de a pleca în grabă spre următoarea destinație.

Potrivit sursei, Irina Tănase părea îngândurată, chiar supărată, iar cadoul primit nu a reușit să îi aducă zâmbetul pe chip.

De cine este curtată Irina Tănase. Gata, Liviu Dragnea e istorie
Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Audiată la DNA

La sfârșitul lunii ianuarie, tânăra a fost audiată la DNA însă nu a vrut să ofere detalii despre motivul pentru care a fost chemată de procurori.

Irina Tănase a mai fost audiată în dosarul Tel Drum însă potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre un alt dosar în cadrul acestor audieri. În cazul audierilor din dosarul Tel Drum aceasta nu a dat informații motivând că la data comiterii faptelor avea opt ani.

„Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem. Există un articol în Codul de Procedură Penală care îmi permite să nu dau declaraţii. Acolo e vorba de fapte de când aveam eu opt ani”, a spus Irina Tănase în 2020.

Irina Tănase ar fi venit pentru a depune documente dar nu se știe deocamdată pentru ce dosar.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...