De ce vrea Bianca Drăgușanu să își schimbe silicoanele. Ce i-a spus medicul ei

Nicu Stan 17.11.2021, 16:03
De ce vrea Bianca Drăgușanu să își schimbe silicoanele. Ce i-a spus medicul ei

S-a aflat de ce vrea Bianca Drăgușanu să își schimbe silicoanele. Medicul a convins-o să se opereze de urgență. Intervenția va avea loc la Cluj și va costa o căruță de bani. Vedeta nu a avut încotro, astfel că a trebuit să facă ce i-a propus doctorul.

Bianca Drăgușanu umblă la bust. De ce își pune vedeta silicoane mai mici

Bianca Drăgușanu nu și-a mai făcut nimic de mult timp la nivelul bustului, astfel că acum a hotărât să își schimbe silicoanele.

Frumoasa blondină a ajuns la această concluzie chiar cu medicul său, astfel că împreună au convenit să aleagă o pereche de silicoane mai mici.

Bianca Dragusanu isi face bustul mai mic pentru ca are probleme cu spatele
Bianca Dragusanu isi face bustul mai mic pentru ca are probleme cu spatele

De ce apelează Bianca Drăgușanu la această intervenție

Bianca Drăgușanu și medicul său au luat această hotărâre, să își facă bustul mai mic, pentru a scăpa astfel de problemele de sănătate pe care le are cu coloana.

Pentru că  a avut implanturi mari, medicul a anunțat-o pe Bianca Drăgușanu că va exista un surplus de piele, însă care va fi eliminat. de asemenea, îi va face vedetei și o ridicare a bustului. Bianca Drăgușanu va face intervenția chirurgicală la Cluj-Napoca şi va plăti pentru aceasta în jur de 4.000 de euro.

Bianca Drăgușanu a făcut lumină despre cum își câștigă banii

În plus, Bianca Drăgușanu a ținută să lămurească și zvonurile în ceea ce privește domeniul finaciar din care ea își câștigă banii.

Bianca Drăgușanu a spus că o parte din veniturile ei vin din afacerile pe care le are cu rochiile de mireasă, din afacerile pe care le are cu produse sportive și cu blănuri, precum și din alte contracte pe care ea le mai are.

Bianca Drăgușanu, o femeie puternică

”Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde.

Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu ar face și el reclamă unui site de videochat

Apropo de imagine, Cătălin Botezatu, un apropiat al Biancăi Drăgușanu, a recunoscut că și el ar face reclamă unui site de videochat, însă cu condiția să fie bine plătit.

”Poate că de la un milion, două de euro în sus aș fi imaginea unui studio de videochat, promovând acel studio fără corpul meu sau nuditate, deci fără conotații sexuale sau vulgare. Prețurile mele sunt niște prețuri decente”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe