De ce se îmbracă Denise Rifai mereu în negru la emisiunea de la Kanal D. Detaliul, observat de puţini telespectatori

Ioana Bucur 23.04.2022, 12:36
De ce se îmbracă Denise Rifai mereu în negru la emisiunea de la Kanal D. Detaliul, observat de puţini telespectatori

A acceptat o provocare în care puțini ar fi avut curajul să se implice și în care și mai puțini au avut încredere, însă audiențele nu mint: formatul „40 de întrebări” este un succes uriaș. Cu toate că este urmărită, ediție de ediție, de un număr impresionant de oameni, puțini au observat un detaliu ce apare constant în emisunea de la Kanal D. De ce se îmbracă Denise Rifai mereu în negru? Prezentatoarea a explicat motivul din spatele alegerii vestimentare.

Denise Rifai, mereu în negru

Este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști și realizatori de emisiuni din România, show-ul prezentat de ea la Kanal D reușind să aducă în fața publicului nume mari din viața publică de la noi din țară, dar dezvăluindu-le într-o lumină în care nu mulți au avut ocazia să le descopere. Cu toate că, în general, atenția celor care urmăresc „40 de înrebări” este îndreptată către invitați, unii au observat un detaliu interesant despre prezentatoare.

De ce se îmbracă Denise Rifai mereu în negru la emisiunea de la Kanal D? Jurnalista a dezvăluit că a primit această întrebare de mai multe ori și crede că este momentul să ofere o explicație completă cu privire la alegerile sale vestimentare.

„Această non-culoare, negru, este cea pe care eu o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că ține de formatul 40 de întrebări. Este una dintre chestiile pe care noi le avem la emisiune, ca eu să nu schimb prea mult și să fiu aceeași în fața invitatului și în fața telespectatorilor, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care-l am în față. Deci eu rămân aceeași, îmbrăcată în negru. Nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile.(…)

Toată viața am purtat același parfum, în funcție de etapa din viața mea. Sunt o tipă clasică, o tipă conservatoare și sunt obișnuită să port aceleași lucruri mereu. Cred că rămâi mult mai ușor în mintea cuiva dacă el te vede la fel, dacă mirosul e același, dacă imaginea este aceeași”, a dezvăluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

De ce se îmbracă Denise Rifai mereu în negru la emisiunea de la Kanal D. Detaliul, observat de puţini telespectatori
Denise Rifai

„Totul pare o chestie întâmplătoare, dar nu e nimic întâmplător”

Vedeta Kanal D a explicat că este mereu atentă la detalii, pentru că ele pot spune foarte multe despre persoana din fața noastră, reprezentând evoluția omului în acea perioadă a vieții. De la coafură, nuanța părului, privire, structura mâinii, bijuteriile alese, nimic nu este întâmplător, spune Denise Rifai.

„Modul în care se prezintă un om, la nivel de coafură, nuanța de păr, machiaj, privire, manichiură, structura mâinii, bijuteriile…totul pare o chestie întâmplătoare, dar nu e nimic întâmplător.

Fiecare om este așa cum se simte el în acea etapă a vieții lui și acelea sunt alegerile lui din toate punctele de vedere, și acelea îl definesc pe el ca entitate, așa cum este ea structurată, pentru că noi ne schimbăm. Te uiți la cer, totul se mișcă…noi suntem într-o continuă schimbare, de asemenea”, a adăugat prezentatoarea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...