Cu ce se ocupa Denise Rifai, până să ajungă în televiziune. Detalii nebănuite despre vedeta Kanal D

Badea Violeta 18.04.2022, 13:16

Denise Rifai este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Aceasta este extrem de îndrăgită de telespectatori prin prisma emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa vedeta înainte de a ajunge să lucreze în televiziune.

Cu ce se ocupa Denise Rifai înainte să devină celebră. Vedeta de la Kanal D a spus totul

Denise Rifai nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una din cele mai îndrăgite prezentatoare de la ora actuală din țara noastră. Aceasta a reușit să crească în popularitate odată cu venirea la Kanal D, care s-a produs în anul 2020.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” se bucură de un succes incredibil, așa că telespectatorii au început să aibă foarte multe curiozități legate de cea care o moderează.

Cu toate astea, Denise Rifai a reușit să rămână discretă în ceea ce privește viața sa personală. Puțini oameni știu că realizatoarea emisiunii de la Kanal D a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă.

Totuși, după această etapă din viața ei, ea și-a dat seama că, de fapt, este făcută pentru altceva, așa că și-a îndreptat atenția către media. A fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator si realizator de emisiune de stiri si talk-show. Timp de aproape nouă ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV, iar acum face senzație la Kanal D.

A avut sau nu Denise Rifai o relatie cu Gica Popescu Cum s-a aparat vedeta
Denise Rifai

 

„Eu iubesc presa”

Denise Rifai a povestit, de curând, că și-a înfruntat chiar și tatăl pentru a urma această meserie. Vedeta de la Kanal a dezvăluit că părintele său nici nu a vrut să audă de această carieră, însă prezentatoarea TV nu a ținut cont de sfatul tatălui său și a luat decizia de a-și urma visul.

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa.

Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, a declarat Denise Rifai, citată de revista Avantaje.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...