De ce să pui pastă de dinţi pe ecranul telefonului. Din ce în ce mai multe persoane fac asta

Ioana Bucur 11.01.2022, 20:37
De ce să pui pastă de dinţi pe ecranul telefonului. Din ce în ce mai multe persoane fac asta

De la adulți până la copii, toți avem în geantă sau în buzunar dispozitivul fără de care ni se pare că trăim „în întuneric”. Mulți petrec ore în șir butonându-l, adorm cu el lângă pernă. Cu timpul, pe măsură ce tehnologia a avansat, prețurile parcă au explodat, achiziția unui model nou devenind, acum, o adevărată investiție. În aceste condiții, îngrijirea lui ne preocupă din ce în ce mai mult. Află de ce ar trebui să pui pastă de dinți pe ecranul telefonului.

Trucul pe care puțini s-ar gândi să îl încerce – Ce se întâmplă dacă pui pastă de dinți pe ecranul telefonului

De fiecare dată când plecăm din casă, verificăm mereu dacă avem cheile de la locuință, portofelul și telefonul. În ultimii ani, dispozitivele „smart” au devenit unul dintre cele mai importante obiecte pe care le posedăm, iar prețul a ajuns să reflecte din plin acest statut, unele modele fiind puse la vânzare pentru câteva mii de lei.

Dacă ținem cont de partea financiară, modul în care ne îngijim telefonul este una dintre grijile noastre principale. Pentru cei care nu au încredere în produsele speciale din magazine sau vor să încerce ceva diferit, există și alte variante.

Un „aliat” nebănuit este nelipsit din casele oamenilor, un produs pe care îl folosim zi de zi, de la mic la mare: pasta de dinți. Puțini își dau seama că tocmai proprietățile pentru care o folosim când ne spălăm pe dinți – lustruire, albire, curățare – o fac surprinzător de eficientă și când este folosită pe alte obiecte.

De ce să pui pastă de dinţi pe ecranul telefonului

„Inamicul” petelor dificile

Așadar, de ce să pui pastă de dinţi pe ecranul telefonului? Pentru că poate curăța de minune suprafața aparatului. Nu trebuie decât să punem o cantitate mică pe ecran, să o întindem uniform și apoi să o îndepărtăm folosind o cârpă ușor umedă. Spune „Adio” urmelor lăsate de degete sau grăsime! Trucul funcționează la fel de bine și în cazul tabletelor.

Știm deja că pasta de dinți funcționează ca un calmant pentru mușcăturile de țânțar sau alte insecte, însă poate fi folosită fără ezitare și pentru a îndepărta unele dintre cele mai dificile pete, cum sunt cele de transpirație, vopsea de păr sau ruj.

Trebuie doar să punem o cantitate mică de pastă de dinți direct pe pată și să frecăm de mai multe ori. Apoi trebuie doar să clătim, să spălăm din nou cu săpun de rufe sau detergent și urmele vor fi istorie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...