De ce să pui o monedă sub pragul casei. Trucul e fabulos, vei face mereu asta

Beatrice Dumitru 02.06.2023, 09:55
De ce să pui o monedă sub pragul casei. Trucul e fabulos, vei face mereu asta

În diferite culturi, inclusiv în cultura noastră, există multe superstiții despre ce să faci să ai noroc în viață și ce obiecte pot atrage bani, dragoste sau spor în casă. Printre acestea și o monedă. Află din rândurile de mai jos de ce este bine să pui un  bănut sub pragul casei.

De ce se pune o monedă sub pragul casei

Dintotdeauna, oamenii tind să creadă în superstiții pentru atragerea banilor și utilizează obiecte și talismane norocoase în acest sens. Dacă vrei să știi cum să ai noroc de bani, nu refuza niciun semn primit de la Univers. De exemplu, când găsești pe jos o monedă, ia-o și păstreaz-o pentru că altfel se spune că refuzi norocul.

Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți de la noi, a vorbit despre secrete care te ajută să nu duci lipsa banilor. Iar unul dintre acesea este folosirea unei monede, pe care să o pui sub pragul casei. „Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”, a explicat bioenergoterapeuta.

De ce să pui o monedă sub pragul casei. Trucul e fabulos, vei face mereu asta
Truc cu moneda pentru atragerea bunăstării.

Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Cum se atrage bunăstarea

Lidia Fecioru mai susține că este foarte importantă păstrarea banilor, pentru că nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem.

„Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc speicial. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic”,  a adăugat aceasta.

Tot pentru atragerea bunăstării, aceata spune că este bine să punem mere pe masă și întotdeauna să avem o rezervă de bani pentru atragerea succesului financiar. „Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare”. În plus, mai afirmă că trebuie să rostești de șapte ori pe zi fraza următoare: „Am mai mulți bani decât am nevoie și nu fac niciun efort pentru a-i obține. Mă bucur și mă relaxez și banii vin către mine”.

Lidia Fecioru mai spune că pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. De exemplu, să împăturim nişte bancnote pe care să le legăm cu aţă roşie, apoi să le agățăm de planta banilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...