De ce s-au certat Lidia Buble și sora sa, Estera. Ce s-a întâmplat la Asia Express

Stan Filon 26.11.2021, 13:57
De ce s-au certat Lidia Buble și sora sa, Estera. Ce s-a întâmplat la Asia Express

Lidia Buble și sora sa, Estera, s-au certat ca la ușa cortului, la mii de kilometri de casă. Cele două au format o echipă la celebra emisiune ”Asia Express”. Surorile au recunoscut acum că nu a fost numai lapte și miere în competiție și au ajuns să se certe destul de urât.

S-a aflat de ce s-au certat Lidia Buble și sora sa, Estera

Lidia Buble și sora sa, Estera, au format una dintre cele mai legate echipe de la ”Asia Express”. Chiar dacă în fața camerelor de filmat erau foarte unite, acum s-a aflat că atunci când se opreau filmările cele două au avut momente foarte tensionate.

Cele două surori au fost eliminate într-un final și au vorbit despre experiența Asia Express”Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei.

S-a aflat de ce s-au certat Lidia Buble si sora sa, Estera
S-a aflat de ce s-au certat Lidia Buble si sora sa, Estera

Stresul și oboseala și-au spus cuvântul asupra relației celor două surori

În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul, ne trezeam foarte devreme în fiecare dimineaţă şi dormeam seara târziu, uneori atât eram de stresată, încât abia adormeam.

Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ, pentru mine asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.

De cealaltă parte, Estera a recunscut că concursul le-a prins foarte puternic și au ajuns să se certe de la lucruri banale. Într-un final și-au dat seama că au luat-o pe un drum greșit, așa că au revenit la sentimente mai bune și au decis să se relaxeze puțin și să se detașeze. Culmea, chiar atunci a venit și eliminarea.

”Ne certaserăm foarte tare”

”Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă. Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul.

Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a prins atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare. Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori.

Pentru noi, familia este absolutul perfect, în care nu are voie să intervină nimeni şi nimic. Aşa că, după această întâmplare, am reuşit să ne simţim „eliberate de acest stres al competiţiei”, a detaliat Estera Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...